Jake și femeile lui

De: Neil Simon

Durată: 2h:40min
Limită de vârstă: NU
DATA PREMIEREI: 27 IANUARIE 2019

Distribuția:
JAKE - VALENTIN TERENTE
MAGGIE - PETRONELA BUDA
EDITH - MONICA IVAȘCU
KAREN - ELENA ANDRON
JULIE - NARCISA NOVAC
SHEILA - RAMONA GÎNGĂ
MOLLY (21 de ani) - CORINA BORȘ
MOLLY (11 ani) - IRINA BĂLAN/SOFIA BURSUC
____________
 

REGIA ȘI ILUSTRAȚIA MUZICALĂ: ERWIN ȘIMȘENSOHN
SCENOGRAFIA: ANDRADA CHIRIAC
LIGHTING DESIGN: LUCIAN MOGA
SOUND DESIGN: CĂLIN ȚOPA

 

 
Jake și femeile lui, o comedie rafinată și celebră, scrisă de Neil Simon, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați scriitori americani, aduce în fața spectatorilor un scriitor de succes și femeile din viața sa, ce apar și dispar, devenind, pe rând, personaje ale romanelor sale.
Jake este un scriitor de succes, care are relații sentimentale cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Acțiunea se desfășoară în apartamentul newyorkez al scriitorului, unde realitatea și imaginația se amestecă, granița dintre lumea reală și universul interior al scriitorului devenind din ce în ce mai fină, aproape ireală.
Jake și femeile lui este o comedie rafinată care ne introduce cu mult farmec în ,,culisele” vieții de scriitor. Putem remarca partituri actoricești extrem de generoase, numeroase răsturnări de situație, elemente scenice care aduc în final 2 ore de elevat divertisment, dublat de consistente reflecții filosofice.
Image