Rezervari Bilete

 

 


Programul spectacolelor va fi afişat pe site-ul teatrului (www.tmf.ro), lunar. Modificările în program vor fi operate în timp util. Vă rugăm să consultaţi periodic programul teatrului.

Preţurile biletelor:  13 RON, 18 RON , 22 RON   sau 25 RON, în funcție de loc. 
13 RON  pentru grupuri organizate, de minim 20 de persoane (elevi și pensionari)In acest caz , de reducere de grup , locurile pot fi pozitionate oriunde in sala - chiar si la categoria I , de pret  .
  • În cazul excepţional al indisponibilizării unor actori, Teatrul Maria Filotti  îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul săptămânal al reprezentaţiilor;
  • Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, accesul în sală se va putea face doar la pauză.
  • Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
  • Biletele cu reducere pot fi cumpărate numai de la Casa de Bilete și numai în baza carnetului de elev, student sau talon de pensie.
  • Biletele se pot schimba numai în cazul înlocuirii spectacolului de către Teatrul Maria Filotti .
  • Din respect pentru artişti şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor; de asemenea, este interzisă folosirea în sălile de spectacol a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat, audio sau video.
  • Teatrul posedă rampa si lift , pentru accesul în sala de spectacole, a persoanelor în scaun cu rotile sau cu mobilitate limitată.

În cazul rezervărilor telefonice va trebui să furnizaţi numele dumneavoastră şi numărul de bilete dorit. Pentru a evita situaţiile neplăcute şi cozile de la casă, vă recomandăm să ridicaţi biletele rezervate în timp util. 

Nu se fac rezervări telefonice în ziua spectacolului.

PROGRAMUL AGENŢIEI TEATRALE

Luni:Închis

Marți: 11.00 - 16.00

Miercuri - Duminică: 10 - 18.00

Din respect pentru artişti şi pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor; de asemenea, este interzisă folosirea în sălile de spectacol a aparatelor de fotografiat şi a celor de înregistrare audio-video. Orice înregistrare este permisă doar cu acordul conducerii teatrului.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag !

SALA MARE - TEATRUL MARIA FILOTTI

schema sala mare noua

 

SCHEMA sala Studio 1

JoomShaper