tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Proiecte noi și importante la Teatrul MARIA FILOTTI în stagiunea curentă

frunza

Teatrul MARIA FILOTTI se afla in fata catorva momente si proiecte extrem de importante, nu numai pentru noi si spectatorii braileni dar si , speram, pentru spatiul teatral romanesc! 
Astfel , se afla intr-un stadiu avansat de repetitii proiectul cu spectacolul TRUE WEST, un text deja clasic al marelui dramaturg, actor si regizor american Sam Shepard, in regia lui Vlad Cristache, scenografia Andreea Tecla si Madalina Nicolae, cu o distributie de prestigiu, respectiv Emilian Oprea, Silviu Debu, Valentin Terente si Mihaela Trofimov! Premiera oficiala in 4 si 5 mai.
Se afla in repetitii alt proiect multasteptat: DOI PE UN BALANSOAR , faimosul text american al lui William Gibson, in directia de scena a lui Victor Ioan Frunza, scenografia Adrianei Grand, si cu o distributie performanta, Corina Moise si Alin Florea. Premiera preliminata in 11 si 12 mai.

massaci
In 20 mai intra in repetitii cea de-a ...6-a premiera a stagiunii, CONVERSATIE DUPA INMORMANTARE de Yasmina Reza, in regia altui reputat artist, Vlad Massaci, scenografia Wanda Sturdza. Distributia nu este inca stabilita si cu o avanpremiera in ultimele zile ale lunii iunie!

vlad cristache
VICTOR IOAN FRUNZA, VLAD MASSACI, VLAD CRISTACHE, 3 nume extrem de sonore in peisajul teatrului romanesc! In numai 3 luni...Multumim sustinerii Primariei Braila intr-un an foarte complicat dar care ptr Teatrul nostru inseamna Aniversarea celor 70 de ani de existenta ai acestui indragit si respectat teatru! 
BRAILA RULZ!!! Echipa TMF

JoomShaper