tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

BILETE ON LINE LA TMF

filotti arama

Anunţăm spectatorii că, în cursul lunii aprilie 2019, vom vinde bilete on line.
Ştim cât de preţios a devenit timpul Dumneavoastră , însă vrem să vă aducem, în număr tot mai mare, la „Maria Filotti ”. În acest context, vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a vă arăta preţuirea noastră. Un pas în întâmpinarea dumneavoastră o constituie şi vânzarea biletelor on line.
Biletele spectacolelor pot fi achiziționate, sau rezervate de pe site-ul BLT.ro din secțiunea teatru şi pot fi plătite online cu card bancar, sau ramburs la curier cu taxa aferentă transportului.Dupa finalizarea plății, biletul va fi generat in format pdf(daca este achiziționat de pe un terminal desktop) sau sub forma unui cod QR(dacă este achiziționat de pe un terminal mobil).Nu va fi neapărat necesară printarea biletelor pe hârtie deoarece se va face scanare la acces, deci puteţi veni cu ele şi pe telefon.
Sistemul funcţionează foarte simplu: fiecare utilizator îşi alege reprezentaţia şi locurile pe care şi le doreşte în sală şi apoi le cumpără. După efectuarea plăţii, fără alte costuri suplimentare, primeşte automat în contul său şi pe e-mail biletul electronic, cu care va putea intra direct la spectacole. Plăţile pe BLT.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin Mobilpay , iar persoanele care achiziționează biletele indiferent de banca de care aparține, nu va plăti nimic in plus faţă de valoarea biletului.
Vom reveni cu amănunte!

FOTO: Radu Aramă

JoomShaper