tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

BRĂILA, MISIUNE PENTRU ROMÂNIA

logo braila 765x383

Asa cum ne-am propus de anul trecut, in chiar ultima zi a Anului Cultural Braila 650, Teatrul MARIA FILOTTI va prezenta in PREMIERA filmul documentar BRAILA, MISIUNE PENTRU ROMANIA. Regia si scenariul apartin colegei noastre, regizoarea Anca Cismaru, montajul si ilustratia muzicala lui Stefan Cudalbeanu, fiind o productie ...2019 a TMF, cu colaborarea Muzeului Brailei CAROL I, prin consultanta Dlui director prof. univ. Ionel Candea.
Prezentarea filmului se va face in contextul unei complexe manifestari dedicate incheierii Anului Aniversar BRAILA 650, realizate de Primaria Municipiului Braila si programata sambata, 19 ianuarie, de la ora 16,00, la Sala Studio BUJOR MACRIN a Teatrului.
Acest film doreste sa marcheze simbolic un eveniment care timp de un an a polarizat atentia brailenilor si nu numai si sa deschida, tot simbolic, anul in care Teatrul nostru va marca alt eveniment cultural deosebit, implinirea a 70 de ani de existenta a Teatrului MARIA FILOTTI,ca institutie de spectacole profesionista!

Echipa TMF

JoomShaper