tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

WEEK-END PLIN DE EVENIMENTE LA TMF!

COLAJ

Buna dimineata, dragi prieteni ai teatrului brailean. Instalarea confortabila a verii si apropierea vacantei nu ne impresioneaza foarte mult pe noi, cei din TMF! Nu vrem sa reducem (inca...) ritmul programarii spectacolelor si evenimentelor, ptr ca va simtim alaturi de noi, doritori de teatru adevarat! Astfel ca si acest week end este foarte dens in evenimente.
Vineri, 9 iunie se vor derula, unul dupa altul, 3 momente, diferite ca limbaje artistice dar subsumate aceluiasi comandament, valoarea artistica si educativa a lor. De la ora 16,45, la Sala Avantgarde va avea loc o lansare de carte , cu o incarcatura emotionala deosebita:braileanulRazvan Exarhu, binecunoscut om de radio si televiziune si Master Chef renumit isi va lansa prima sa carte FERICIREA E UN AC DE SIGURANTA. Va fi, desigur o intalnire savuroasa, plina de umor, inteligenta, ironie fina si o sedinta de autografe, in spatiul de Cafenea al TMF.
De la ora 18,00, in Sala Studio veti avea sansa reintalnirii cu best seller-ul NERANTULA, in adaptarea si regia altui brailean, Bogdan Budes. O evocare a Brailei de altadata, sub pana maiastra a lui Panait Istrati, cu minunatii actori Corina Bors, Nicholas Catianis, Alex Marin, Silvia Tariq, Emilia Mocanu, Valentin Terente si Adrian Stefan.
De la ora 19,00, la Sala Mare va avea loc recitalul extraordinar sustinut de soprana MARIANA MIHAI-ZOETER,(prof doctor la University of Southern Maine-SUA), alaturi de Garrick Zoeter(clarinet) si Piro Gagi(pian)
Sambata, 10 iunie, de la ora 18,00, la sala mare este programat dupa o relativ lunga perioada incitantul si savurosul spectacol SCHIMB URGENT...TREI SURORI, o celebra piesa americana de Nagle Jackson, mare succes pe Broadway, in regia lui Lucian Sabados, cu o distributie de zile mari, respectiv Monica Ivascu, Lucian Pinzaru, Corina Bors, Marcel Turcoianu, Catalina Nedelea, Emilia Mocanu, Flori Popa, Adrian Stefan,Dan Moldoveanu si Alex Marin.
Duminica, 11 iunie, de la ora 19,00 la Sala Studio in ciclul TMF-INDEPENDENT, va avea loc spectacolul LASA-MA SA TE SARUT, in interpretarea Teatrului DE PICA, din Bucuresti, o comedie spumoasa , avand in prim plan ...Dragostea!
Asadar, la Teatrul Maria Filotti vacanta este inca departe! Mai aveti 2 saptamani de spectacole incitante, interesante si apoi, binemeritata vacanta! In maxim 2 saptamani vom reveni cu programul celei de a 11-a editii a Festivalului ZILE SI NOPTI DE TEATRU LA BRAILA (17-24 septembrie) Tema editiei, una bomba, este COMEDIA, IN FEL SI CHIP, asa ca veti avea in aceasta vacanta la ce va gandi si programa inceputul de tomna! O zi excelenta tuturor si , nu uitati, veniti alaturi de noi in acest week end de foc! Echipa TMF

JoomShaper