tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Extraordinar moment de magie dedicat Campaniei Naţionale "Artiştii pentru artişti"

bagheta-magica

Sâmbătă, 8 martie, de la ora 12.00, la Sala Mare vom prezenta, atât celor mici cât şi părinţilor, varianta de turneu a spectacolului Bagheta magică, reprezentaţie ce va beneficia de participarea extraordinară a marelui magician Andrei Teaşcă, regizorul spectacolului şi inventatorul Teatrului de magie din România. Duminică, acest spectacol va pleca într un turneu de cinci zile în Turcia, la invitaţia Primăriei oraşului Bursa, Nilufer, pentru a susţine două reprezentaţii, în zilele de 11 şi 12 martie, la Festivalul Artelor (1 - 27 martie). Astfel, producţia teatrului nostru va reprezenta oraşul Brăila şi implicit România la această sărbătoare artistică de tradiţie, ce are loc an de an, şi la care participăm cu mare bucurie, consfinţind astfel înfrăţirea dintre cele două oraşe, Brăila şi Bursa, Nilufer. Deplasarea în Turcia face parte din Programul artistic al teatrului pe anul 2014. Alt aspect deosebit legat de acest spectacol este reprezentat de cauza pentru care va avea loc, una nobilă şi onorantă, credem noi, astfel,  încasările obţinute în urma reprezentaţiei vor fi donate la solicitarea UNITER, Campaniei "Artiştii pentru artişti". Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” a fost iniţiată în anul 2002 cu scopul sensibilizării opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toată ţara.
Campania are loc anual, în intervalul martie – aprilie, definit ca o perioadă a solidarităţii teatrale, deoarece data de 27 martie este consacrată Zilei Mondiale a Teatrului. 

bagheta-magica-02

JoomShaper