tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Sâmbătă, 11 ianuarie 2014, vă aşteptăm la o nouă întâlnire în cadrul Divanelor “Maria Filotti”. Simplu, relaxat, non convenţional!

DSC 7377 resize

Sâmbătă 11 ianuarie, cu ocazia programării spectacolului O Scrisoare Pierdută în regia lui Lucian Sabados, așa cum am promis la ultimul nostru Divan din decembrie 2013, programăm cea de-a treia întâlnire din cadrul ”Divanele Maria Filotti”.

Dată fiind programarea acestui spectacol în Sala Mare a teatrului și din respect față de dumneavoastră, spectatorii noștri, vă invităm la o discuție neconvențională, cordială și la un pahar de vin fiert în Foaierul Mare al teatrului, aflat la etajul 1, în imediata vecinătate a Sălii Mari.

Încurajați de succesul și de interesul crescând al dumneavoastră  față de proiectul nostru, ce a fost gândit ca o reală punte de comunicare, ne exprimăm speranța că și sâmbătă, ”stârniți” de numeroasele provocări și semne de întrebare lansate de Caragiale și de spectacolul nostru, vom avea un dialog autentic, deschis și de ce nu, ”fierbinte”, despre dramatica actualitate a lui Caragiale în zilele noastre.

Vinul fiert e din partea casei!

P.S. Pentru aceia dintre dumneavoastră care au văzut acest spectacol în prima variantă, cea cu regretatul actor Bujor Macrin, vă invităm „insistent” la o reconsiderare a lecturii regizorale, în varianta actuală, cea în care, 3 roluri importante și anume: Trahanache, Zoe și Dandanache sunt interpretate de nou intrații actori – colaboratori, Mihai Coadă, Diana Cavallioti și  Dragoș Câmpan. 

JoomShaper