tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Zile şi Nopti de Teatru la Brăila 2013, ziua a II a

o-noapte-furtunoasa-y1

 

 

Bună ziua,

Astăzi avem doua anunţuri foarte importante pentru dumneavoastră:

1. Spectacolul „O noapte furtunoasă” al Teatrului Masca din Bucureşti în regia lui Mihai Mălaimare, nu va mai avea loc pe Esplanada din cauza temperaturilor foarte mici. Spectacolul se va juca la aceeaşi oră 16:30, dar în foaierul Casei de Cultură a Tineretului. Vă aşteptăm cu drag!

2. În cazul spectacolului „Omul cu chitara” de la Teatrul Municipal Turda, spectacolul nu se va mai juca cu gradene pe scenă ci cu publicul în sală. Această decizie vine în urma dorinţei publicului, care a cerut un număr mult mai mare de bilete faţă de cele puse în vânzare. Respectăm decizia, din dorinţa ca un număr cât mai mare de iubitori de teatru să poată fi martori la acest spectacol minunat în regia lui Mihai Mănuţiu şi la superba evoluţie a lui Marius Bodochi. Biletele se pot găsi la Agenţia Teatrului şi la intrarea în sala de spectacole.

De asemenea ţinem foarte mult să vă mulţumim şi pentru ziua de ieri, toate cele 3 spectacole au avut săli pline şi un public minunat, sperăm că spectacolele propuse au fost pe placul vostru şi sperăm că am dat startul unui început promiţător de festival.

JoomShaper