8 femei

afis-8-femeide Robert Thomas

regia: Radu Nichifor


dupa versiunea românească de Constanţa Trifu şi Mihai Berechet

Regia: RADU NICHIFOR
Scenografia: Adelina Pater
Asistent scenografie: Ana Pavel

Distribuția:
(în ordinea intrării în scenă)
Madame Chanel WANESSA RADU
Louise CORINA GEORGIANA BORŞ
Mamy MARILENA NEGRU / LILIANA GHIŢĂ
Suzon RAMONA GÎNGĂ
Gaby CĂTĂLINA NEDELEA
Augustine MONICA ZUGRAVU IVAŞCU / SILVIA TARIQ
Catherine GEORGIANA NEDELCU / IULIA VASILESCU
Pierette EMILIA MOCANU

Premiera: 14 noiembrie 2oo8
Durata: 2 h (fara pauza

 


In ajun de Craciun capul unei familii bogate este descoperit mort in patul sau, injunghiat, iar ucigasul se pare ca nu poate fi decat una dintre cele opt femei aflate in casa. Pe parcursul investigatiilor fiecare dintre cele opt va avea o poveste de spus iar secretele care vor iesi la iveala vor adanci si mai mult misterul caci toate opt sunt suspecte cu mobil intemeiat.
Cu o distributie exclusiv feminina, textul lui Robert Thomas ofera exceptionale partituri actoricesti, opt biografii complexe asteptand voci puternice care sa le rosteasca angoasele si sa le joace destinul. Actritele TMF Wanessa Radu, Catalina Nedelea, Ramona Ganga, Mihaela Trofimov, Monica Zugravu Ivascu si Silvia Tariq (rol pe dublura), Emilia Mocanu, Liliana Ghita si actrita invitata Marilena Negru si elevele Georgiana Nedelcu si Iulia Vasilescu (rol pe dublura) sunt aceste opt voci in spectacolul regizat de Radu Nichifor.

Spectacolul are loc la Sala Studio, sala ingenios si colorat transformata in spatiu intim, in acelasi timp familiar si familial. Un spatiu al sarbatorii devenit peste noapte spatiu al dezvaluirilor, al izbucnirii conflictelor latente, al marturisirilor si al (auto)descoperirii.

Cronici
Ziarul de Braila


 

JoomShaper