×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home4/tmf/public_html/images/spectacole/poze_papagalita/galerie
×

Observație

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/spectacole/poze_papagalita/galerie

STEAUA FĂRĂ NUME

 steaua provizoriu1

 

de Mihail Sebastian

Pentru că stelele nu se abat niciodată din drumul lor.”

Distribuţia :

Necunoscuta (Mona)-Narcisa Novac

Profesorul Marin Miroiu (profesor de matematică și astronomie)- Nicholas Cațianis jr.

Radu Udrea, profesor de muzică, prieten cu Miroiu-Dan Moldoveanu

Domnișoara Cucu- Monica Ivaşcu

Ispas, șeful gării- Marcel Turcoianu

Grig, iubitul Monei- Adrian Ştefan

Eleva ZamfirescuI-Blanca Doba

D-na Pascu- Elena Andron

Ichim- Ciprian Chiricheș

Scenografia-CRISTINA MILEA

Regia-CRISTIAN BAN

Echipa tehnică:

Regizor tehnic- Emanuel Bişa

Sufleur –Ioana Dragu

Lumini - Mihai Andrei , Florin Lazar

Sunet – Valentin Ene

Recuzită – Carmen Spălatu

Maşinişti - Gheorghe Staicu, Nelu Ilie, Cristian Ghiţă, Aurelian Mihai, Marian Ivan

Cabiniere – Miţa Voicu, Adriana Tudose

”Sunt seri când tot cerul mi se pare pustiu, cu stele reci, moarte, într-un univers absurd, în care numai noi în marea noastră singurătate, ne zbatem pe o planetă de provincie, ca într-un târg în care nu curge apă, nu arde lumina şi unde nu opresc trenurile rapide… Dar sunt seri când tot cerul foşneşte de viaţă… când pe ultima stea, dacă asculţi bine, auzi cum freamătă păduri şi oceane, fantastice păduri şi fantastice oceane, seri în care tot cerul e plin de semne şi de chemări, ca şi cum după o planetă pe alta, de pe o stea pe alta, fiinţe care nu s-au văzut niciodată, se caută, se presimt, se cheamă…” Profesorul Miroiu

Data premierei: 7 martie 2021

RAPSODIE ÎN DOI

 

Rapsodie afis

Colaj teatral din Frumos e în septembrie la Veneția și Proștii sub clar de lună

de Teodor Mazilu

Distribuția

Frumos e în septembrie la Veneția

Ramona Gîngă

Liviu Pintileasa

Proștii sub clar de lună

Emilian Oprea

Mihaela Trofimov

Silviu Debu

Corina Borș, Narcisa Novac

Muzica live: Wanessa Radu, Cornel Cristei

Coordonator regie – Lucian Sabados

Scenografie – Carmen Rus și Mariana Bogdan

Aranjament muzical – Cornel Cristei

Data Premierei: 12 septembrie 2020

"RAPSODIE IN DOI " este o creație colectivă a trupei de actori coordonată regizoral și scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei (pian) și actrița Wanessa Radu (voce) . Scenografia este semnată de Carmen Rus și Mariana Bogdan .

ZĂPEZILE DE ALTADATĂ

zapezile afis

de Dumitru Solomon

Distribuția

Blanca Doba, Monica Ivașcu, Cătălina Nedelea, Emilia Mocanu

Nicholas Cațianis, Marcel Turcoianu, Zane Jarcu, Valentin Terente

Statuia Adrian Ștefan

Elena Andron, Flori Popa, Silvia Tariq

Dan Moldoveanu

Muzica live: Wanessa Radu, Cornel Cristei

Coordonator regie: Lucian Sabados

Scenografie: Carmen Rus și Mariana Bogdan

Aranjamente muzicale: Cornel Cristei

DATA PREMIEREI: 18 iulie 2020

Comedia ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ scrisă de Dumitru Solomon confirmă longevitatea râsului pe rețetă națională. Odată intrat în eterna poveste a certurilor între îndrăgostiți, fraternizând, după preferință, cu bărbatul pragmatic sau femeia care visează veșnic la romantism, singura provocare a spectatorului este să reziste cu sobrietate replicilor spumoase.

JOCUL de Dimitar Marinov Dimitrov

tafis jocul 70x40 1

 

 

 

Teatrul Maria Filotti lanseaza in ape limpezi culturale noul proiect european, spectacolul “Jocul”, in regia lui Dimitar Dimitrov, directorul Teatrului din Shumen, Bulgaria, cu o distributie exclusiv braileana (Emilia Mocanu, Zane Jarcu, Adrian Stefan, Daniela Antonescu).
“Povestea ne poarta in Egiptul Antic, acolo unde intrigile de palat si luptele continue pentru putere conduc spre noi si noi victime.Dupa moartea Faraonului Akhenaten fiica sa, tanara Ankhesenamen mosteneste puterea, prin sceptrul faraonic. Folosindu-se de aceasta situatie Thutmos, primul sfetnic al Faraonului si principalul urmas in linie dinastica, incearca sa impuna proiectul unui nou decret ce ar conduce la stergerea memoriei locuitorilor.Ankhesenamen se opune transformarii acestui proiect intr-o lege, pentru ca intelege pericolul acestei masuri. Sub false motive Thutmos il convinge pe mai marele preotilor sa accepte masura propusa si impusa de el.Ba, mai mult, Thutmos vrea sa il convinga si pe Amenmoss Intaiul, fratele mai mic al lui Ankesenamen, promitandu-i ca il va sustine sa ii ia locul surorii sale.Intrigile lui Thutmos aproape ca reusesc. Dar, in acest moment al povestii dimensiunile Timpului se intersecteaza si ne duc dinspre Egiptul Antic spre timpurile noastre.
Jucatorul pe calculator, Miro este un campion in domeniu. El este capabil sa atinga cele mai inalte niveluri de joc. Dar, acesta devine confuz cand joystick-ul sau se strica si personajele jocului sau favorit devin reale, vii. Deodata personajele jocului ajung in camera lui. Miro incearca sa pastreze situatia sub control si sa o salveze pe faraoana Ankhesenamen. Oricum, lupta intre Thutmos si Faraonul Ankhesenamen continua. Miro va reusi sa controleze aceste intamplari numai daca poate sa isi stabilizeze joystick-ul stricat si sa duca la bun sfarsit jocul inceput. Depasindu-si propria sa teama, folosindu-si abilitatile si talentul, jucatorul pe computer Miro reuseste sa il trimita pe tradatorul personaj Thutmos intr-un alt joc, in epoca Jurasica, unde dinozaurii se lupta unii cu altii.El reuseste, deasemenea, sa trimita din realitate in epoca lor pe toate personajele. Faraoana Anhesenamen il invita pe Miro sa o urmeze in regatul sau dar acesta refuza.
In final il regasim pe Miro dormind si autorul creeaza un final deschis, fiecare dintre spectatori alegandu-si propriul deznodamant.

Durata spectacol : 60 min.
Public tinta: 8-15 ani

DISTRIBUȚIA:

1. REGINA ANKESENAMEN - EMILIA MOCANU                        

2. TUTMOS   -     ZANE JARCU

3. MIRO -             ADRIAN ȘTEFAN

4. AMENMOS/ HYALINE/CARRION-       DANIELA ANTONESCU

REGIE , DECOR, COSTUME, ILUSTRATIE MUZICALĂ : DIMITAR DIMITROV

 

ECHIPA TEHNICA

Sufleur:         Ioana Dragu

Recuzitieri :   Ionel Spalatu

                     Carmen Spalatu

Cabiniere:     Mita Voicu

                      Adriana Tudose

Lumini:         Aurica Cosma

                     Florin Lazar

Sunet:             Vali Ene

Masinisti:       Gheorghe Staicu

                       Ilie Nelu

                       Mihai Aurelian

                       Cristian Ghita

                       Marian Ivan

Regia tehnica : Bisa Emanuel

TRUE WEST de Sam Shepard

afis True west

Traducerea: Vlad Cristache și Silviu Debu
Regia artistică şi ilustraţia muzicală: Vlad Cristache
Scenografia: Andreea Tecla si Mădălina Nicolae

Distribuţia:
LEE – Emilian Oprea
AUSTIN – Silviu Debu
SAUL AARON - Valentin Terente
MAMA –Mihaela Trofimov

Data premierei : 5 mai , 2019 
Durată : 2 h (fără pauză ) 
Limită de vârstă : 16 ani

Sam Shepard, genial actor și dramaturg american, un simbol și un exemplu absolut de nonconformism, în peisajul artistic new-yorkez al anilor 80. Sam, rebelul total, fost chelner devenit actor de film, cel care a străbatut America împreună cu Bob Dylan, a cântat într-o trupă de rock’n’roll,a regizat filme, a scris scenarii și piese de teatru, peste 50, fiind considerat “cel mai important dramaturg american în viaţă”, câștigător de Premii Pulitzer și Oscar.

True West, cel mai cunoscut text al său, a generat multe variante în Statele Unite, cu actori celebri, precum: John Malkovich, Gary Sinise, Dennis Quaid, Gary Cole, Bruce Willis, Philip Seymour Hoffman, John C. Reilly ș.a.
Doi fraţi, Lee și Austin, unul viețuind în jungla urbană, la Hollywood, celălalt, veșnic rătăcitor prin desert, două personalităţi distincte, situate la extreme, una a vestului sălbatic neîmblânzit,brutal, dar adevărat, cealaltă a vestului sălbatic citadin, contrafăcut, degradat. Doi frați bântuiți de amintirile unei copilării apuse, poate nu prea fericită, aflați acum în căutarea unor răspunsuri existențiale: Ce înseamnă să trăiești oare cu adevărat? Mai există un western adevărat, ca viața?
Doi frați și scenariul vieții lor, unul conflictual, în care ei înșiși devin personaje, în căutarea vieții adevărate, a visului american, dacă există așa ceva!
True West, un text viu, antrenant, provocator, Sam Shepard, un cowboy avangardist, îndrăgostit de viață, sub toate aspectele ei. True West, un spectacol de neratat, la TMF!

JAKE ȘI FEMEILE LUI de Neil Simon

 

jake afis 

 

Această celebră comedie aduce în fața spectatorilor un scriitor de succes și femeile din viața sa, ce apar și dispar, devenind pe rând personaje ale romanelor sale. O comedie rafinată scrisă de Neil Simon, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați scriitori americani. 

Marvin Neil Simon a fost un dramaturg și scenarist american, de origine evreu. Numeroasele sale comedii, jucate mai întâi pe scene de pe Broadway, au fost traduse și reprezentate în întreaga lume, dobândind un loc de frunte în repertoriul teatral universal din ultimii 50 de ani. Această piesă s-a jucat prima dată pe Broadway în 1992, cu Alan Alda în rolul principal. Tot în 1992, piesa a avut 245 de reprezentații pe Broadway.

Jake este un scriitor de succes care are relații sentimentale cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Acțiunea se desfășoară în apartamentul new york-ez al scriitorul, unde realitatea și imaginația se amestecă, granița dintre lumea reală și universul din capulscriitorului devenind din ce în ce mai fină, aproape ireală.

O comedie rafinată care ne introduce cu mult farmec în ”culisele” vieții unui scriitor. Partituri actoricești extrem de generoase. Numeroase răsturnări de situație, elemente scenice care aduc în final 2 ore de elevat divertisment, dublat de consistente reflecții filosofice. Un destin sinuos - SCRIITORUL, un om ca toți ceilalți, ”între agonie la extaz”. Un spectacol care ne determină să reflectăm cu mai mare atenție asupra vieții fiecăruia dintre noi.

DISTRIBUȚIA:

JAKE - VALENTIN TERENTE

MAGGIE - PETRONELA BUDA

EDITH - MONICA IVAȘCU

KAREN - ELENA ANDRON

JULIE - NARCISA NOVAC

SHEILA - RAMONA GÎNGĂ

MOLLY (21 de ani) - CORINA BORȘ

MOLLY (11 ani) - IRINA BĂLAN/SOFIA BURSUC

 

REGIA ȘI ILUSTRAȚIA MUZICALĂ: ERWIN ȘIMȘENSOHN

SCENOGRAFIA: ANDRADA CHIRIAC

LIGHTING DESIGN: LUCIAN MOGA

SOUND DESIGN: CĂLIN ȚOPA

 

ECHIPA TEHNICĂ

Regia tehnică: MIHAIL ARDELEANU

Sufleur: IOANA DRAGU

Lumini: MIHAI ANDREI, FLORIN LAZĂR

Sunet: VALENTIN ENE

Recuzită: CARMEN și IONEL SPĂLATU

Mașiniști: GHEORGHE STAICU, NELU ILIE, CRISTIAN GHIȚĂ, AURELIAN MIHAI, MARIAN IVAN

Cabiniere: MIȚA VOICU, ADRIANA TUDOSE

DATA PREMIEREI: 27 IANUARIE 2019

REGELE GOL de Evgheni Şvarţ

 rsz regele gol
 
REGELE GOL
de Evgheni Şvarţ (foto)
Traducerea:  Doina Criş şi Ion Vărădeanu
 
Regia artistică și ilustrația muzicală:  LUCIAN SABADOS 
Decorul : GHEORGHE MOSORESCU
Costume : ELENA GHEORGHE
Muzica originala si orchestrație :  CORNEL CRISTEI
Coregrafia: GELU si DANA BACIU
Concept video si proiecții : Ștefan Cudălbeanu
Distribuţia:
CHRISTIAN - ADRIAN ŞTEFAN
HEINRICH - NICHOLAS CAŢIANIS
PRIM MINISTRUL - ZANE JARCU
PRINŢESA - NARCISA NOVAC
REGELE GOL - LUCIAN PÎNZARU
GUVERNANTA, POETUL CURŢII - CĂTĂLINA NEDELEA
MINISTRUL SENTIMENTELOR INTIME - ELENA ANDRON
DUCESA, BUCĂTARUL, ÎNVĂŢATUL - FLORI POPA
CONTESA , ŞAMBELANUL, LUSTRAGIUL - SILVIA TARIQ
REGELE TATĂ - DAN MOLDOVEANU
BARONEASA, CROITORUL - CĂTĂLINA NEDELEA/ WANESSA RADU
PRIMARUL, VALETUL, VOCE ROBOȚEL  - ALEX IORDACHE
 
Regia tehnică:  Mihail Ardeleanu
Sufleur: Ecaterina Muresan
Lumini:  Mihai Andrei , Enică Cociaș
Sonorizarea: Marian Ecmegian
Preluând motivul central din basmul „Hainele cele noi ale împăratului”, piesa „Regele gol” a lui Evgheni Şvarţ tratează în parabole probleme grave cu care se confruntă lumea contemporană, în speţă aspecte ale unui sistem totalitar de care Europa actuală  nu  duce  lipsă, din nefericire. Hans Christian Andersen a scris acest basm, care, prin mesaj, este destinat mai mult adulţilor, decât copiilor. Este o ilustrare vie a infatuării fără limite, a slugărniciei, a ignoranţei şi a conformismului de turmă, toate aceste defecte umane devenind surse de inspiraţie şi, mai târziu, mijloace de speculaţie pentru escroci. Scrisă în 1934, în plină ascensiune fascistă, piesa lasă să se ghicească multe în spatele replicilor rostite pe scenă, devenind o vehementă satiră la adresa dictaturii în general, şi un apel la sinceritate, frumuseţe morală şi dreptate.
Data premierei: 23 iunie 2018 
Durata :1h 40` ( fara pauza )

TARTUFFE de Molière

rsz afis tartuffe v3

TARTUFFE de Moliere, un poem despre pasiune, obsesie, intrigă și iubire, în viziunea regizorală a lui Alexandru Mâzgăreanu, cu o distribuție de excepție: EMILIAN OPREA, VALENTIN TERENTE, ANDREEA VASILE, CORINA BORȘ, LIVIU PINTILEASA, NARCISA NOVAC ,ADRIAN ȘTEFAN, EMILIA MOCANU, VLAD GALER.

TRADUCEREA : DORU MAREȘ
REGIA ȘI VERSIUNEA SCENICĂ: ALEXANDRU MÂZGĂREANU 
DECOR : ANDRADA CHIRIAC
COSTUMELE: ALEXANDRA MÂZGĂREANU
MUZICA: ALEXANDRU DAN SUCIU

Fotografii realizate de Andrei Gîndac

DATA PREMIEREI: 18 MARTIE 2018

CRONICI SPECTACOL: 

http://adevarul.ro/cultura/teatru/tartuffe-siinteresul-public-1_5aaf40fcdf52022f75bf0911/index.html (Mircea Morariu)

Alexandru Mâzgăreanu, unul dintre cei mai creativi şi mai de succes regizori ai tinerei generaţii este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, Facultatea de Teatru, Secţia “Regie”, la clasa profesorului Tudor Mărăscu. Alexandru Mâzgăreanu a lucrat în teatre importante din România: Teatrul Naţional I.L. Caragiale, Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, ArCuB şi Teatrul Metropolis, dar şi pe scena Teatrului “Regina Maria” din Oradea şi a Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ.
Despre spectacolul Tartuffe, Alexandru Mâzgăreanu a adresat publicului brailean recent invitatia : „.....să vină să vadă spectacolul, pentru că, în ciuda faptului că este o piesă scrisă acum mai bine de 400 de ani, vor asista la un spectacol extrem de modern şi cu o tematică ce cu siguranţă îi va atinge, pentru că spectacolul, aşa cum este construit, are o legătură foarte mare cu problemele cu care ne confruntăm în ziua de astăzi.....”.
Maestru al comediilor de moravuri, Molière ne propune şi peste secole o satiră a defectelor umane: ipocrizia, naivitatea, viclenia. Capodoperă a comediei de caracter, Tartuffe aduce în scenă prototipul individului hotărât să parvină prin orice mijloace, dar de îndată ce îşi atinge scopul, masca servilă şi umilă cade, dezvăluindu-i adevărata faţă, aceea de stăpân fără scrupule.
TARTUFFE ,o poveste despre obsesie, spusă în versuri , este un spectacol ce dezvăluie pericolul imposturii și al bigotismului, o comedie frumoasă despre bine și rău, dar și despre cât de greu e să deosebești binele de rău.

 29196192 1585769431471657 2521654962535006208 n

28959455 1585770068138260 3016444725566636032 n

29177685 1585767564805177 1521578433321107456 n

“BĂDĂRANII” de Carlo Goldoni, regia Petru Vutcărău

Badaranii resize

 Primele reprezentaţii – 13 şi 28 ianuarie, Sala Mare , ora 18.00.

“BĂDĂRANII”, comedie clasică în trei acte, pusă prima dată în scenă în 1760 la Teatro San Luca cu ocazia Carnavalului de la Veneția, cu o istorie remarcabilă în teatru dar şi în cinematografie, text mereu actual, un veritabil eveniment social, cu caractere înfăţişate de Goldoni direct, aspru, fără convenţii stereotipe,fără improvizaţii cu alunecări în grotesc şi vulgaritate, în care măştile şi costumele de bâlci au fost înlocuite cu fizionomii. O capodoperă a dramaturgiei pusă în scenă la TMF de reputatul regizor şi director al Teatrului Naţional Eugene Ionesco din Chişinău, Petru Vutcărău. Scenografie este semnată de Vladimir Turturica si Elena Gheorghe, coregrafia apartine lui Gelu si Danei Baciu, iar distribuţia este formata din actori pe care cu siguranţă îi cunoaşteţi bine şi îi preţuiţi: Dan Moldoveanu, Corina Georgiana Borş, Silviu Debu, Marcel Turcoianu, Cătălina Nedelea, Ramona Gîngă, Zane Jarcu, Monica Ivaşcu, Valentin Terente şi Adrian Ștefan.
Un spectacol în care trei bărbați își chinuiesc nevestele cu toanele lor și fac pe supărații doar ca să arate ei cine-s stăpânii în casă. Doar că soțiile lor fac tot cum le taie capul și la finalul piesei îi pun la punct pe bădăranii deveniți mielușei.

,, TANGO,, de Slawomir Mrozek

rsz 1afis tango final

,, TANGO,, de Slawomir Mrozek

AVANPREMIERA spectacolului ”TANGO” de Slawomir Mrozek – Sâmbătă, 20 mai, ora 18.00 la Sala Mare a TMF

Sâmbătă, 20 mai, de la ora 18.00, la Sala Mare a TMF vă așteptăm la prima reprezentație a spectacolului ”Tango”, un text genial al marelui scriitor polonez, Slawomir Mrozek, o comedie absurdă despre eliminarea valorilor, despre totalitarism, despre ideologii eșuate și vise spulberate, despre dureri neîmpărtășite și nevoia de libertate cu orice preț.
Un text memorabil, un spectacol eveniment, în regia lui Vladimir Anton, unul dintre regizorii reprezentativi ai tineri generații, o scenografie inspirată, semnată de Rodica Der.
Felicitări și mulțumiri minunaților actori din distribuție: Conrad Mericoffer, Valentin Terente, Emilia Mocanu, Ramona Gîngă, Liviu Pintileasa, Corina Borş și Adrian Ştefan.

 

Distribuția:

 - Arthur   -    Conrad Mericoffer

 - Stomil  –      Valentin Terente

 - Eleonora  –  Emilia Mocanu

 - Eugenia  –  Ramona Gîngă

 - Eugeniusz  - Liviu Pintileasa

 - Ala – Corina Borş

 - Edek –  Adrian Ştefan 

 

Regia: VLADIMIR ANTON

Scenografia: RODICA ȘTIRBU

 

               Regizor tehnic- Toea – Mureşan Badiu

               Sufleur – Toea – Mureşan Ecaterina

               Lumini  - Cosma Aurel

   Sunet – Ene Valentin

               Recuzită – Ionel Spălatu

               Maşinişti -  Gheorghe Decu, Gheorghe Staicu, Emanuel Bişa, Ilie Nelu

               Cabiniere – Miţa Voicu, Nela Necula.

 

AVANPREMIERA: 20 MAI 2017

”BĂRBAȚI, FEMEI ȘI VIAȚA DINTRE EI”, cu subtitlul "Patru piese scurte de Anton Pavlovici Cehov", în direcția de scenă a reputatului regizor VICTOR IOAN FRUNZĂ

afis Cehov

"RECURSUL LA CEHOV”.

În aceste vremuri ne confruntăm cu o reală criză a valorilor și a modelelor, pe fondul deteriorării calității vieții , din perspectiva moralității și a autenticității umane. Cehov, alături de alți mari dramaturgi din istoria teatrului a fost și rămâne unul dintre profunzii "terapeuți", probabil și prin adevărul etern uman al abordării temelor universal valabile ale Umanității. Valorosul nostru coleg, VICTOR IOAN FRUNZĂ, ne-a făcut un prețios cadou, propunându-ne acest spectacol-coupe.

CALHAS (CÂNTECUL LEBEDEI), URSUL, JUBILEUL și CERERE ÎN CĂSĂTORIE, patru povești, patru bijuterii teatrale, patru ”tablouri" în care cu greu nu te poți recunoaște! Patru pretexte de virtuozitate regizorală, transformată de inteligența, rafinamentul și intuiția regizorală într-unul singur, profund, unitar stilistic, un "discurs" implicit asupra naturii umane, susținut cu umor, talent, lacrimă, patos și dăruire de actorii Alin Florea, Corina Moise, Valentin Terente, Ramona Gîngă, Adrian Ștefan și alții. De remarcat scenografia lui George Mosorescu, muzica originală a lui Cari Tibor și munca creativă a tuturor atelierelor teatrului, cu mențiune specială pentru pictura lui Carmen Rus și Mariana Bogdan. Mulțumiri d-nei profesoare Adriana Burcă pentru acompaniamentul la pian. În 28 și 29 ianuarie, adică sâmbătă, respectiv duminică, de la ora 18,00, la Sala Mare a TMF, premiera spectacolului ”BĂRBAȚI, FEMEI ȘI VIAȚA DINTRE EI”, în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, adică ”RECURSUL LA CEHOV!”  

Lucian Sabados, Manager

BĂRBAȚI , FEMEI ȘI VIAȚA DINTRE EI –patru piese scurte de  Anton Pavlovici Cehov     

Un spectacol coupe  ce conține patru dintre cele mai importante și celebre piese scurte ale lui Cehov in ordinea:  „Calhas” ("Cântecul lebedei"), ”Ursul”  , „Jubileul’’ și „Cerere in căsătorie” .

Binecunoscutul  regizor,  Victor Ioan Frunză abordează aceste pagini celebre din creația dramaturgului rus din punctul de vedere al updatării noțiunii de vodevil, astfel că prin acest spectacol luăm contact și cu postura de autor de comedie a marelui Cehov .

Distribuţia:

ALIN FLOREA

RAMONA GÎNGĂ

CORINA MOISE

VALENTIN TERENTE

ADRIAN ȘTEFAN

La pian: profesor ADRIANA BURCĂ

Dramaturgia : ADRIAN NICOLAE

Muzica: TIBOR CARI

Scenografia : GEORGE MOSORESCU

Direcţia de  scenă : VICTOR IOAN FRUNZĂ

Mai multe articole...

Pagina 1 din 2

JoomShaper