Rezervari Bilete

 

 

Începând cu data de 27.03.2017, pentru o mai bună și corectă relație cu spectatorii noștri, instituim practica obligatorie de achiziționare a biletelor cu rezervare anticipată, după regula menținerii valabilității rezervării pentru maxim 48 ore

(2 zile) de la lansarea ei.

În caz contrar rezervarea își pierde valabilitatea și locurile se vor scoate la vânzare.

Teatrul se obligă ca numai în cazul premierelor și a spectacolelor invitate sau programate în festivalul de teatru să anunțe cu anticipație data punerii în vânzare a biletelor pentru spectatori.

                                                                                                                                                            Direcțiunea 


Programul spectacolelor va fi afişat pe site-ul teatrului (www.tmf.ro), lunar. Modificările în program vor fi operate în timp util. Vă rugăm să consultaţi periodic programul teatrului.

Preţurile biletelor:  13 RON, 18 RON sau 22 RON, în funcție de loc. 11 RON  pentru grupuri organizate, de minim 20 de persoane (elevi și pensionari) .


În cazul rezervărilor telefonice va trebui să furnizaţi numele dumneavoastră şi numărul de bilete dorit. Pentru a evita situaţiile neplăcute şi cozile de la casă, vă recomandăm să ridicaţi biletele rezervate în timp util. 

Nu se fac rezervări telefonice în ziua spectacolului.

PROGRAMUL AGENŢIEI TEATRALE

Luni:Închis

Marți: 11.00 - 16.00

Miercuri - Duminică: 10 - 18.00

Din respect pentru artişti şi pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor; de asemenea, este interzisă folosirea în sălile de spectacol a aparatelor de fotografiat şi a celor de înregistrare audio-video. Orice înregistrare este permisă doar cu acordul conducerii teatrului.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag !

SALA MARE - TEATRUL MARIA FILOTTI

schema sala mare noua

 

SCHEMA sala Studio 1

JoomShaper