Festivalul de Teatru pentru copii si adolescenti "BUJOR MACRIN"

Teatrul „Maria Filotti” in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila organizeaza in perioada 13 – 15 decembrie, Festivalul de Teatru pentru copii si adolescenti "BUJOR MACRIN", dedicat elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal din județul Brăila .Festivalul îşi propune să stimuleze participarea elevilor la activităţi extraşcolare care să-i pună în valoare, să le ofere satisfacţia muncii individuale sau colective şi mai ales să valorifice potențialul creativ de care aceştia dispun.Festivalul se desfașoară în regim de concurs și se adresează elevilor - pentru secțiunea individual- și trupelor de teatru formate exclusiv din elevi ai școlilor gimnaziale (clasele I-VIII) și licee (clasele IX - XII) din Municipiul si Județul Brăila.
➡ Înscrierea se face pe baza fișei de înscriere.
➡ Fiecare trupa înscrisă trebuie sa fie formată exclusiv din elevi/ liceeni. Nu este obligatoriu ca toți membrii trupei să aparțină unei anumite instituții.
➡ O instituție poate fi reprezentată de către una sau mai multe trupe de teatru existente în instituția respectivă, cât și de unul sau mai mulți participanți la individual.
➡ O trupă poate prezenta un singur spectacol, fiecare concurent de la proba individual poate prezenta un singur moment.
Inscrierile se pot face zilnic la sediul Teatrului Maria Filotti Braila, str. Mihai Eminescu nr. 2, si on-line la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Ultima zi de inscriere este 11 dec. 2022.
Fișa de înscriere se descarcă de aici : https://s.go.ro/f3odob3l
Vom reveni cu alte precizari legate de participare .
Image