Adrian Naidin - Concert „Stăpâna pomilor”

Adrian Naidin reușește de fiecare dată să combine jazz, muzică de cameră şi folclor românesc, atingând cu violoncelul său note de-o frumuseţe aparte. În clipa în care Adrian Naidin se opreşte din cântat se lasă tăcerea, se instalează o uimire egală liniştii de început, o nesiguranţă sfântă, ceva nedescifrat care rămâne ascuns undeva înlăuntrul lui pentru că doar el are cheile fermecate, cu care deschide uşile sufletului nostru. Închipuiri, tresăriri, recunoaşteri, amintiri, furtuni spirituale, toate le aduce cu harul său mai aproape de noi Adrian Naidin. Adrian Naidin, violoncelist: „Visez să cânt atât de bine, încât, la un singur sunet cu arcuşul, lumea să nu mai respire”.

Adrian Naidin reușește de fiecare dată să combine jazz, muzică de cameră şi folclor românesc, atingând cu violoncelul său note de-o frumuseţe aparte. În clipa în care Adrian Naidin se opreşte din cântat se lasă tăcerea, se instalează o uimire egală liniştii de început, o nesiguranţă sfântă, ceva nedescifrat care rămâne ascuns undeva înlăuntrul lui pentru că doar el are cheile fermecate, cu care deschide uşile sufletului nostru.


Închipuiri, tresăriri, recunoaşteri, amintiri, furtuni spirituale, toate le aduce cu harul său mai aproape de noi AdrianNaidin.
Adrian Naidin, violoncelist: „Visez să cânt atât de bine, încât, la un singur sunet cu arcuşul, lumea să nu mai respire”.

Image