Drum lin în lumină, Cătălina Buzoianu

catalina b

O uriasa pierdere pentru Teatrul Romanesc dar si pentru Teatrul MARIA FILOTTI din Braila! Minunata regizoare si slefuitoare de talente regizorale, CATALINA BUZOIANU nu mai este! Sincere condoleante familiei dar si familiei...Teatrului Romanesc!
Creatia marei regizoare va ramane insa de-a pururi in amintirea, sufletul si inima noastra!
Catalina Buzoianu, Cetatean de Onoare al Brailei , braileanca de origine a onorat si va continua sa o faca Cultura si Spiritualitatea Braileana! 
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in mare mila Lui!
Echipa Teatrului MARIA FILOTTI , Braila

Pentru cei care vor să își ia rămas bun, trupul neînsuflețit va fi depus pe 5 august 2019, după ora 16.00, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu (Grădina Icoanei). Înmormântarea va avea loc marți, 6 august, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu.

IN MEMORIAM CĂTĂLINA BUZOIANU (13 APRILIE 1938 – 3 AUGUST 2019)

catalina buzoianu

UNITER își exprimă imensul regret la plecarea dintre noi a regizoarei Cătălina Buzoianu – o mare personalitate a culturii române care, prin propunerile sale artistice și prin activitatea susținută dedicată învățământului teatral și scenei, în integralitatea ei, a influențat profund teatrul românesc în ultimii 50 de ani.

- https://www.uniter.ro/in-memoriam-catalina-buzoianu-13-aprilie-1938-3-august-2019/?fbclid=IwAR3nM6JvS4J4xkY0hWk-6PLPUHHAuAaq03Y_EZNapWAIqhN6g24tQUH-2vI

JoomShaper