tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Din 14 august reluam prezentarea spectacolelor Teatrului din Stagiunea Estivala TMF!

codrescu
Buna ziua, dragi braileni.
Din 14 august reluam prezentarea spectacolelor Teatrului din Stagiunea Estivala TMF!
De maine, 5 august, orele 11,00 va puteti ridica invitatiile pentru primele 3 evenimente ale lunii august, respectiv cele din 14, 15 si 16 august.
Este vorba despre lansarea de carte si Proiectia de Gala a filmului dedicat marelui actor si fost director al teatrului brailean, Maestrul CONSTANTIN CODRESCU. La eveniment va fi prezent insusi eroul cartii si al filmului , MAESTRULConstantin Codrescu si regizorul filmului , Silviu Radu, el insusi brailean.
Deci, 14 august, ora 20,00, in parcarea Politiei de pe strada Mihai Eminescu. Accesul publicului se va face incepand cu ora 19,20, si organizatorii va garanteaza respectarea tuturor masurilor legale de prevenire a efectelor infectarii cu corona virus.
Sambata, 15 august, de la ora 20,30 in aceeasi locatie sunteti invitati la one man show-ul stralucitor VISUL UNEI NOPTI DE GALA de Cornel Cristei, in regia lui Radu Nichifor si interpretarea de exceptie a actorului Alin Florea, acompaniat la pian de Cornel Cristei.
In fine, duminica, 16 august, de la ora 20,30 pe Scena exterioara de pe Strada Mihai Eminescu veti putea urmri in premiera la Braila one woman show-ul EU RAMAN, pe texte de Blanca Doba si Luana Hagiu, in regia Luanei Hagiu si interpretarea energica si spirituala a mai tinerei noastre colege Blanca Doba. Un spectacol eveniment, prin ineditul povestii si sinceritatea interpretarii!
Programul intregii luni august il puteti afla la Agentia Teatrala, de unde veti putea obtine si invitatiile, puse la dispozItie cu atata generozitate de Primaria Braila si Teatrul MARIA FILOTTI.
Asadar, din 14 august, Stagiunea Estivala TMF revine cu forte si titluri noi! 2 premiere ale Teatrului si inca 2 premiere ale unor spectacole invitate sustinute de actorii braileni! Iar din septembrie, o a cincea premiera! Programul lunii septembrie va fi prezentat in jur de 20 august. Cu dor, Echipa TMF si managerul ei
JoomShaper