tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

TMF ESTIVAL

rsz regele gol

După o perioadă dificilă și frustrantă atât pentru dvs. spectatorii noștri , cât și pentru noi , cei care avem onoarea și bucuria de a vă dărui realizarile artistice ale colectivului nostru ,iată că suntem în masură să vă dăm , în sfarșit, și o veste bună !

La propunerea colectivului artistic și acceptată cu o mare deschidere și satisfacție de către conducerea Primăriei Braila , începand cu 20 iunie vom lansa și derula proiectul TMF ESTIVAL !Spațiul convenit de comun acord cu domnul Primar Viorel Marian Dragomir este parcarea de pe strada M. Eminescu colț cu M. Sebastian , unde va fi amenajată o scena profesionistă , modernă și perfect funcțională, chiar și pentru spectacole cu montări deosebite.

Spectacolele cuprinse în TMF ESTIVAL vor fi prezentate săptamânal , de regulă sâmbata , începand cu ora 20.30 . Acest proiect este gândit și organizat cu strictețe , respectând toate normele de protecție atât pentru spectatori , cât și pentru personalul teatrului . Perimetrul va fi delimitat și protejat , se va respecta regula distantări fizice , se vor asigura materiale de igienizare , iar accesul publicului se va face la propunerea conducerii Primăriei Brăila , gratuit. Pentru o protecție și securizare in plus a spectatorilor dar și pentru păstratea standardelor artistice ale spectacolului de teatru , se vor emite invitații , în limita locurilor amenajate . Invitațiile vor fi emise de Agenția teatrală și vor fi personalizate cu sector și rând.

Proiectul TMF ESTIVAL va demara sâmbătă, 20 iunie ,de la ora 20, 30 , cu spectacolul REGELE GOL de Evgheni Șvarț ,regia Lucian Sabados , iar invitatiile pentru aceasta reprezentație pot fi ridicate de la Agentia teatrului , incepand cu ziua de miercuri , 10 iunie , orele 12. 00.

Programul primei parți a acestui proiect ambițios și inedit va putea fi consultat pe site , facebook si instagram- Maria Filotti -si la Agenția teatrală.

În speranța că ne veți fi alături ca intotdeauna, la cât mai multe și magice seri de teatru, vă transmitem calda noastră pretuire și vă asteptăm la ….TMF ESTIVAL !

Lucian Sabados ,

Manager al Teatrului Maria Filotti Brăila

JoomShaper