tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

„Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, de Edward Albee, regia Andrei și Andreea Grosu, pe 20 februarie la Brăila, în cadrul turneului național ”Manifest pentru dialog”

rsz 4 brăila

„Cui i-e frică de Virginia Woolf?” în turneul național „Manifest pentru dialog” susținut de BRD – Groupe Société Générale.

Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu și Horia Fedorca, cei patru actori ai naționalului sibian care dau viață personajelor din spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, de Edward Albee, regia Andrei și Andreea Grosu, vor ajunge la începutul acestui an în șase orașe din România, în cadrul turneului național „Manifest pentru dialog” susținut de BRD – Groupe Société Générale. Turneul național „Manifest pentru dialog” va începe duminică, 16 februarie 2020, la Târgu Jiu, va continua în București (18 februarie 2020), Brăila (20 februarie 2020), Galați (21 februarie 2020), Târgu Mureș (25 februarie 2020), Cluj-Napoca (27 februarie 2020) și se va încheia cu o ultimă reprezentație susținută la Sibiu, în data de 8 martie 2020.

„Manifest pentru dialog” ajuns în cel de-a cincilea an

Turneul național „Manifest pentru dialog” este un proiect implementat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și Departamentul de Artă Teatrală din cadrul ULBS, cu sprijinul BRD - Groupe Société Générale. Anul 2020 marchează cel de-a cincilea an în care acest turneu național este organizat. În edițiile precedente ale turneului au fost prezentate spectacolele „Antisocial”, regia Bogdan Georgescu (2015), „#minor”, regia Bogdan Georgescu (2016), „Familii”, regia Eugen Jebeleanu (2017), „Perfect compus”, regia Alexandra Badea (2019).

Caseta artistică a spectacolului „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”

Autor: Edward Albee

Regia: Andrei și Andreea Grosu
Scenografia: Vladimir Turturica
Manager proiect: Claudia Maior
Distribuție: Ofelia Popii (Martha), Marius Turdeanu (George), Cezara Crețu (Honey), Horia Fedorca (Nick)

Durata aproximativă: 1H 50MIN 

Împreună, prin programul „Manifest pentru dialog”, putem să ducem într-un turneu național spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, regizat de doi tineri regizori români care, în pofida tinereții lor, au reușit să construiască ceva serios în Romania. Au construit unteatru care este și destinația muncii uneori de o viață a creatorilor, dar UNTEATRU este și numele acestui teatru nou unde tinerii actori bucureșteni din zona independentă reușesc să întâlnească nume sonore ale creației artistice din România și din lume. Mă refer la Andrei și Andreea Grosu care au venit cu o propunere minunată, făcând posibil ca din întâlnirea a doi tineri absolvenți ai școlii românești de teatru și a doi mari actori ai Sibiului și ai României – Ofelia Popii și Marius Turdeanu – să ia naștere un spectacol emblematic. Un spectacol excepțional care arată dimensiunea prestației artistice a doi actori în culmea maturității lor și a doi tineri care au pornit în viață având aceste exemple.

 

JoomShaper