tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Evenimente importante pentru teatrul brăilean

 

Andrei Grosu

Este vremea festivalurilor teatrale (sezonul de vara). Teatrul Brailean se aliniaza teatrelor importante din tara prin participarea la trei dintre cele mai importante! 
Astfel, in 4 iunie a prezentat la Festivalul International de Teatru Scurt de la Oradea valorosul spectacol BEFORE BREAKFAST de Eugene O'Neill, in regia cuplului artistic Andrei si Andreea Grosu (foto). Acelasi titlu este invitat la cel mai mare festival teatral din Romania si al treilea ca anvergura din Europa, Festivalul International de la Sibiu! Este o realizare importanta care va insemna doua reprezentatii in seara de 17 iunie, la Teatrul GONG din Sibiu.
In fine , pe 25 iunie Teatrul MARIA FILOTTI se va deplasa la Constanta , unde va prezenta in Festivalul MITURILE CETATII, organizat de n oua conducere a Teatrului, in frunte cu regizorul si directorul Erwin Simsensohn deja binecunoscutul spectacol TARTUFFE in regia lui Alexandru Mazgareanu (foto).

mazgareanu
La sediu repetitiile sunt in toi, aflandu-se in lucru, la Scena Studio spectacolul CONVERSATIE DUPA INMORMANTARE al unei extrem de valoroase si...jucate scriitoare, Yasmina Reza, din Franta. Spectacolul este regizat de consacratul Vlad Massaci (foto), scenografia este semnata de Wanda Sturdza iar muzica originala a spectacolului este compusa de alt mare nume din teatrul romanesc, Vlaicu Golcea. O distributie de aur , alaturandu-i pe Valentin Terente , Liviu Pintileasa, Ramona Ginga, Monica Ivascu, Dan Moldoveanu si Narcisa Novac completeaza fisa artistica a unui proiect ce va avea premiera oficiala in cadrul celei de-a 13-a editii a Festivalului ZILE SI NOPTI DE TEATRU LA BRAILA(13-22 septembrie).

massaci
Asadar, la MARIA FILOTTI va pregatim evenimente importante si sonore inainte sI dupa vacanta de vara! 
Succes , dragi colegi la toate aceste importante evenimente ce urmeaza si ...inspiratie! Echipa TMF

JoomShaper