tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

TMF INDEPENDENT 30 - O RELAȚIE DESCHISĂ de Dario Fo și Franca Rame

 


TdAB O relatie deschisa AFISSâmbătă, 11 mai, de la ora 19.00, la Sala ”Bujor Macrin”, vă invităm la o nouă ediție TMF INDEPENDENT, cea cu numărul 30, la care am invitat Teatrul de Artă din București, cu spectacolul ”O RELAȚIE DESCHISĂ” de Dario Fo și Franca Rame, în regia Anei Ioana Macaria. 

Distribuția: Andreea Bibiri, Lucian Pavel

Regia: Ana-Ioana Macaria

Scenografia: Adrian Pitica

TdAB O relatie deschisa Foto Comic 7B 2

 

Scurta prezentare a spectacolului:
 
Ce îți rămâne de făcut când, propunându-i soției "o relație deschisă", constați că o ajuți să întâlnească bărbatul perfect? 
 
O femeie povestește criza de cuplu prin care a trecut, aducându-și (la propriu) în scenă soțul. După numeroase tentative de sinucidere, din cauza aventurilor lui extraconjugale, femeia acceptă propunerea soțului de a avea O RELAȚIE DESCHISĂ, de a continua să rămână cei mai buni prieteni căsătoriți fiind, în timp ce au o viață (exclusiv) sexuală în afara căsniciei. 
Certurile continuă. Ea nu poate accepta în fapt ceea ce acceptase verbal. Într-un târziu, își dobândește forța interioară de a se elibera emoțional din căsnicie și se îndrăgostește de alt bărbat: bărbatul perfect.
Iar rolurile se inversează. În noii termeni, soțul nu mai acceptă relația deschisă.
TdAB O relatie deschisa Foto Comic 7B 4
 
În piesa lui Dario Fo și a Francăi Rame, soția e “dramaturgul” întregii întâmplări și regizorul “punerii în scenă” a povestirii, chiar dacă personajul-soț încearcă să se revolte pe alocuri.
 
De ce nu spune el povestea? O să înțelegeți abia în finalul spectacolului.
 
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.
 
JoomShaper