tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU PLIN DE ÎMPLINIRI!

felicitare TMF

Dragi brăileni ,

Anul 2018 a fost deopotrivă pentru noi și sperăm și pentru dumneavoastră , un an împlinit, cu realizări artistice și cu o participare record a spectatorilor brăileni și nu numai, la spectacolele teatrului nostru. 
Pentru 2019, ne propunem și o mai mare apropiere și fidelizare a dvs., atât prin calitatea spectacolelor, dar și a serviciilor agentiei teatrale

( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) , de facilitare a accesului la informație , vânzări și rezervări bilete.
Vă mulțumim pentru aplauze și susținere și vă dorim un Crăciun fericit, împreună cu familia și cei apropiați dvs. și un An Nou 2019 cu realizări, în care să vă hrăniți sufletul cu cât mai înaltă și autentică artă și bucurie ! 
LA MULȚI ANI 2019 !
Întreaga echipă a Teatrului Maria Filotti

JoomShaper