tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

TMF vă invită la ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI

header wtd2018

Ziua Mondială a Teatrului se aniversează la 27 martie. Iniţiată pentru prima dată la Viena, în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru, Ziua Mondială a Teatrului a devenit, din 1962, un eveniment anual, organizat de Centrele naţionale ale Institutului Internaţional de Teatru. Înfiinţat în 1948, la iniţiativa UNESCO, Institutul Internaţional de Teatru reprezintă cea mai importantă organizaţie non-guvernamentală din domeniul artistic.
În fiecare an, o personalitate recunoscută la nivel internaţional e invitată să comunice reflecţiile sale asupra celei mai vechi forme artistice, teatrul. Mesajul internaţional, tradus în peste 50 de limbi, este citit spectatorilor înaintea reprezentaţiei din seara zilei de 27 martie, apoi este publicat în ziare şi reviste, difuzat la radio şi televiziune. Primul mesaj de Ziua mondială a teatrului a fost scris în 1962, de Jean Cocteau, potrivit site-ului www.world-theatre-day.org.
Teatrul Maria Filotti vă invită marți , 27 martie, de la ora 18 , la Sala Avantgarde sa vizionați spectacolul ”Viața nu te întreabă niciodată nimic!” – One Woman Show cu actrița Wanessa Radu, regia Anca Cismaru, un recital cu o ‘’poveste- spectacol’’ care ne privește pe fiecare dintre noi.
Atelierul de teatru Cireșarii in parteneriat cu Teatrul Maria Filotti organizează tot in data de 27 martie , evenimentul ZIUA PORTILOR DESCHISE ! În cadrul acestuia la Sala Bujor Macrin se vor juca 2 spectacole SOACRA CU 3 NURORI -regia Radu Nichifor , reprezentații pentru copii cu copiii Atelierului de teatru Cireșarii , coordonat de actrițele Monica Ivașcu și Elena Andron , de la orele 10.30 respectiv 12.00. Intrarea este liberă ,pe baza invitațiilor emise de Agenția Teatrală , în limita locurilor disponibile.

http://www.world-theatre-day.org/ 

 

JoomShaper