tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Teatrul ”Maria Filotti” invitat în Festivalul Național de Comedie de la Galați

18921836 1562203347146331 3494200613205533423 n

Ne-am intors in aceasta dupa amiaza de la Bucuresti, unde am jucat aseara, la teatrul ODEON spectacolul nostru de succes cu SUNTRACK, in Festivalul TEEN FEST , organizat de Teatrul Bucurestean EXCELSIOR. La sfarsitul acestei saptamani suntem angrenati intr-un nou Festival dar si concurs, si chiar unul cu o traditie lunga, Festivalul N"ational al Comediei de la Galati. Duminica, 8 octombrie, de la ora 19,30 , la sediul teatrului prieten si vecin FANI TARDINI din Galati vom intra in concurs cu spectacolul SCHIMB URGENT ...TREI SURORI, acea comedie rasu-plansu" americana, contemporana de Nagle Jackson, in regia lui Lucian Sabados, productie TMF, 2015.
O poveste adevarata din culisele lumii teatrului, la raspantia vremurilor, in trecerea de la comunism la democratia originala , intr-0 Rusie a anului 1991, in plin puci in timpul lui Gorbaciov. Comedie de situatii, de caracter, pigmentata de dramatism, melodrama si mult adevar uman! Acest text ofertant, ce a avut si inca are un mare succes pe Broadway beneficiaza in lectura braileana de o distributie minunata: Monica Ivascu, Marcel Turcoianu, Corina Bors, Catalina Nedelea, Emilia Mocanu, Flori Popa, Adrian Stefan, Dan Moldoveanu, Alex Marin, alaturi de colegul nostru de la dramaticul galatean, Lucian Pinzaru.Scenografia spectacolului este semnata de cunoscutul artist Gheorghe Mosorescu, aranjamentele muzicale lui Cornel Cristei, iar coregrafia Lilianei Stan.
Nutrim speranta ca, fiind un concurs national si tinand cont de proximitatea celor 2 mari orase, vom beneficia la spectacolul de la Galati si de o...galerie braileana!
Dar, pana atunci , acelasi impresionant spectacol va fi prezentat in Casa Noastra, adica la TMF, la sala mare vineri,6 octombrie, de la ora 18,00. Speram ca veti fi alaturi de noi si vineri , intr-un numar cat mai mare, la o ultima ...verificare la public, inainte de concursul de la Galati. Si in acest fel ne veti dovedi atasamentul si sustinerea Dvs fata de stradaniile si eforturile noastre de a mentine TMF in prim planul activitatii teatrale din Romania! Cu incredere si devotament, in numele Echipei TMF, Lucian Sabados, manager.

JoomShaper