tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

”ZILE ŞI NOPŢI DE TEATRU LA BRĂILA”, ediția a-XI-a , 17-24 SEPTEMBRIE 2017 - ZIUA a III a

 

Marți, 19 septembrie, în cea de a 3 a zi de ”Zile și Nopți”, vă propunem două spectacole pe care cu siguranță nu le veți uita ușor, ambele texte ne vorbesc despre sensul vieții, al iubirii împărtășite sau nu, despre complexitatea relațiilor dintre oameni. La Sala Mare, de la ora 18.00 vom pătrunde în universul cehovian, a ”Unchiului Vanea”, producție a Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești, prezentată în premieră la Brăila, după o primă reprezentație pe scena ploieșteană. Un spectacol în viziunea regizorală (remarcabilă, cu siguranță!) a Sânzianei Stoican și scenografia lui Valentin Vârlan.
La Sala Studio (Bujor Macrin), de la ora 20.30 vă invităm la unul dintre spectacolele de referință ale Teatrului de Comedie din București, CUM AM ÎNVĂȚAT SĂ CONDUC de Paula Vogel, text câştigător al premiului Pulitzer în 1998, o analiză emoționantă a unei vieți ce stă sub semnul iubirii nepotrivite. O producție semnată regizoral de EUGEN GYEMANT, scenografic de TUDOR PRODAN și cu o distribuție de excepție: ȘERBAN PAVLU, IOANA ANASTASIA ANTON, DELIA NARTEA, SMARANDA CARAGEA, ALEXANDRU CONOVARU.

Vanea1

Ziua III – Marti , 19 septembrie 
Ora 18,00 - Sala Mare - Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”UNCHIUL VANEA” de A. P. Cehov 
TEATRUL ”TOMA CARAGIU” PLOIEȘTI 
Regia: SÂNZIANA STOICAN
Scenografia: VALENTIN VÂRLAN
Univers sonor: ION RADU BURLAN
Light design: IOAN MARIN
Distribuţia: PAUL CHIRIBUȚĂ, MĂDĂLINA ANEA, ANA CREȚU, OXANA MORAVEC , IOAN COMAN, CRISTIAN POPA, ION RADU BURLAN, LUCIA ȘTEFĂNESCU NICULESCU
”Unchiul Vanea” - o dramă în care personajele sunt măcinate de insatisfacție, care vor să înțeleagă sensul vieții, în care fiecare iubește pe cineva care nu-i poate răspunde în același mod – toate acestea alcătuiesc o piesă la sfârșitul căreia fiecare spectator este invitat să se întrebe care este rostul vieții sale și cât este de mulțumit de cum a trăit. Neîmplinirile personajelor dau naștere unor reflecții profunde despre iubire, curaj, neputință.”

cum an invatat bine

Ora 20,30 - Sala Studio - Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”CUM AM ÎNVĂȚAT SĂ CONDUC” de Paula Vogel 
TEATRUL COMEDIE BUCUREȘTI 
Durata -1h 50 min.
Regia: EUGEN GYEMANT
Scenografia: TUDOR PRODAN
Traducerea: EUGEN GYEMANT
Distribuția: ȘERBAN PAVLU, IOANA ANASTASIA ANTON, DELIA NARTEA, SMARANDA CARAGEA, ALEXANDRU CONOVARU
„Într-o lume imaginară, de păpuși Barbie, o Americă a anilor `60, se desfășoară pe ascuns o relație interzisă. Descoperim însă că limitele dintre inocență şi perversitate sunt greu de stabilit, iar relațiile dintre oameni sunt mult prea complexe pentru a putea fi împărțite în categorii...” (Eugen Gyemant) Scris în 1997, CUM AM ÎNVĂȚAT SĂ CONDUC, text câştigător al premiului Pulitzer în 1998, este o analiză emoționantă a unei vieți ce stă sub semnul iubirii nepotrivite.”

JoomShaper