tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Răzvan Exarhu își lansează prima carte, “Fericirea e un ac de siguranță”, pe 9 iunie la Brăila

exarhu

Curtea Veche Publishing şi Teatrul "Maria Filotti" Brăila vă invită vineri, 9 iunie 2017, la o întâlnire cu autorul, povestitorul, ironicul, curiosul, carismaticul Răzvan Exarhu, cu ocazia lansării primei sale cărți, “Fericirea e un ac de siguranță”, cu ilustrații de Andreea Chirică.

În cadrul lansării vor participa, alături de autor, Lucian Sabados, director al Teatrului „Maria Filotti” şi Irén Arsene Máté, co-fondatoarea Curtea Veche Publishing . Lansarea va avea loc începând cu ora 16.45 La Sala Avantgarde şi va fi urmată de o sesiune de autografe in spațiul - Cafenea .

Veți putea afla că sănătatea e sănătoasă, că “laicul pe Facebook a devenit o formă a credinței”, că șlapul și șaorma cu de toate ar trebui să figureze pe stema României... Cartea cuprinde multe informații utile: când ar trebui să te culci la loc ca să nu dai foc la casă, ce poate fi mai cool decât să fii hipster, de ce iubesc sportul oamenii care fumează mult etc. Veți putea citi și despre o fericire tristă, despre o altfel de Românie, care nu mai există, dar şi despre cum ne pierdem viața încercând să trăim.

„Mă bucur să imi lansez cartea în orașul de la care a început tot pentru mine. Și unde altundeva, decât în Teatrul Maria Filotti. Sunt departe de a fi un idealist sau nostalgic. Brăila am descoperit-o cu ochii de copil si am continuat să o cunosc prin cărțile lui Panait Istrati. Orașul e pentru mine pe jumătate ficțiune, e o poveste străbatută de oamenii alaturi de care am crescut, de cei despre care am auzit sau citit si de acel aer misterios, cu parfum sălbatic de Dunăre, pe care l-am respirat. Ma întorc în Brăila cu emoție și recunoștință, pentru a-mi așeza cartea în rafturile nesfârșite pe care merită” – ne marturisește autorul.
Cartea vă va face să râdeți cu lacrimi, dar și să plângeți la câteva rânduri distanță. 
 Cartea "Fericirea e un ac de siguranță" este disponibilă pe www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 33 de lei.

Oraganizatorii evenimentului

JoomShaper