tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

”TANGO”, ”PRINȚUL NEFERICIT” și ”SUNTRACK” - Trei spectacole de referință ale TMF, ultimele noastre premiere, la final de mai, pe scenele teatrelor din București

rsz 1afis tango final

În datele  de 24 ,  respectiv 28 mai 2017,   Teatrul ”Maria Filotti”  din Brăila va aduce în București cele mai recente 2 premiere ale sale,   credem noi ,spectacole reprezentative pentru direcția artistică actuală a teatrului nostru, plus, în data de 31 mai, în cadrul FestCo (Festivalul Comediei Românești), organizat de Teatrul de Comedie din București, vom juca ”SUNTRACK - În căutarea sunetului pierdut într-un oraș cu soare”, spectacol regizat de Radu Afrim.

Miercuri 24 mai,  de la ora 19.00 , la Sala Majestic a Teatrului Odeon este programată premiera oficiala a spectacolului ”TANGO” de Slawomir  Mrozek în regia cunoscutului și talentatului Vladimir Anton . Scenografia este semnată de Rodica Der ( Știrbu ) ; un spectacol incitant , o lectură proaspată, dezinhibată  a acestui mare text , susținută exemplar de actorii : Conrad Mericoffer, Emilia Mocanu, Valentin Terente, Ramona Gînga, Liviu Pintileasa, Corina Borș,  Adrian Ștefan .

afis spect

Duminica 28 mai , de la ora 19.30  la Sala Studio a Teatrului Odeon  vom prezenta premiera romanească a spectacolului ”PRINȚUL NEFERICIT”  după piesa „La Double Inconstance” de Marivaux în regia Sânzianei Stoican  și scenografia lui Valentin Vârlan . O bijuterie teatrală,  o comedie “îngândurată “după piesa scrisă la 1723, și totuși  atât de actuală. Semne teatrale moderne care , cu minim de mijloace,  sugerează o întreaga lume . O distribuție cu multe carate împlinește un proiect teatral mult așteptat : Emilian Oprea , Mihaela Trofimov , Narcisa Novac , Silviu Debu, Valentin Terente , Corina Borș, Adrian Ștefan.

suntrack8

Miercuri, 31 mai, de la ora 19.30 în cadrul FestCo (Festivalul Comediei Românești), la secţiunea CONCURS, organizat de Teatrul de Comedie din București, vom juca SUNTRACK - În căutarea sunetului pierdut într-un oraș cu soare, un spectacular , pitoresc , dar și profund poem teatral închinat Brăilei de astăzi , cu o distribuție surprinzătoare, atât din actori profesioniști cât și dintr un un grup numeros de tineri și talentați elevi brăileni , ce vă va purta într-o Brăilă știută și mai puțin știută , cu o muzică și un material video electrizante , purtând semnătura inconfundabilă a lui Radu Afrim și beneficiind de scenografia senzațională a Irinei Moscu. O distribuție excelentă, alcătuită din actori ai Teatrului ”Maria Filotti”, Alin Florea, Narcisa Novac, Corina Georgiana Borș, Valentin Terente dar și din elevi colaboratori, super talentați, precum: Irina Anghel, Mihai Jalbă , Andrei Moraru, Doru Ciutacu, Florin Stan, alături de Nadejdea Isac și Nigeri Caramanlî, interpreți muzică, Alexandra Grosu și Andreea Teodora Colț, dansatoare.

Vă așteptăm cu mare plăcere și bucurie la redescoperirea unui teatru cu personalitate .

JoomShaper