tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Marți, 18 octombrie ne vedem cu ”Jacques” la Teatrul Odeon din București – în cadrul Festivalului ”FEST(in) pe Bulevard”!

2133 festin 1

Spectacolul”Jacques și stăpânul său” de Milan Kundera , regia Cristi Juncu , o producție a Teatrului ”Maria Filotti” Brăila  se va juca în cadrul Festivalului Internațional de Teatru FEST(in) pe Bulevard, marți , 18 octombrie 2016, de la ora 21.00, în sala Studio a Teatrului ”Odeon” din București.

Teatrul Nottara din București, sustinut de Primăria Municipiului București și Consiliul General al Municipiului Bucuresti, organizează, cu sprijinul UNITER, cea de-a IV-a ediție a Festivalului International de Teatru –  FEST(IN) pe Bulevard.

Evenimentul se va desfășura în București, în două etape: între 10 și 22  octombrie, respectiv, în zilele de 23 și 24 noiembrie (Secțiunea Multi Art EXIT).

Pe lângă secțiunile deja consacrate, FEST(IN) pe Bulevard va mai cuprinde colocvii, spectacole-lectură (dedicate, în această ediție, dramaturgiei maghiare contemporane), evenimente stradale, lansări de carte de teatru și vernisajul unei expoziții de fotografie.

Mai multe companii din străinătate vor fi invitate să prezinte câte un spectacol, pe un text adecvat temelor propuse”.

IMG 5405

”JACQUES ȘI STĂPÂNUL SĂU” de Milan Kundera

Distribuția:

LIVIU PINTILEASA, IONUȚ VIȘAN, MIHAELA TROFIMOV, ALIN FLOREA, SILVIU DEBU, ADRIAN ȘTEFAN, CORINA BORȘ, NARCISA NOVAC

Regia: CRISTI JUNCU

Costumele: CRISTINA MILEA

PROGRAM FEST(IN) pe Bulevard - http://www.festinpebulevard.ro/ro/program

JoomShaper