tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

DE CE EU? Proiecţie de gală la Brăila, joi, 5 martie

afiss

Dragi brăileni,

 Se apropie cu paşi repezi mult aşteptata întâlnire cu tulburătorul film DE CE EU? , în regia lui Tudor Giurgiu, producţie de curând invitată la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, care va avea premiera de gală joi, 5 martie de la ora 19.00, la Casa Tineretului din Brăila.

Acest film care aduce în prim plan trei dintre actorii reprezentativi ai Teatrului Maria Filotti şi anume: Emilian Oprea în rolul principal, Liviu Pintileasa şi Alin Florea în alte roluri importante, beneficiază de o uriaşă vizibilitate la nivel naţional fiind programat în acest sens un turneu de promovare cu ecouri impresionante.

Începând de mâine, miercuri 4 martie, orele 9.00, un număr important de bilete cu o valoare nominală de 10 lei va fi pus în vânzare la Agenţia Teatrului, Str. Mihai Eminescu, nr.2, tel 0239/613969. S-a considerat astfel de către organizatori, la solicitarea conducerii teatrului, că vânzarea de bilete prin Agenţia Teatrului va avea un mai mare succes decât rezervarea on-line.

Aşadar, de mâine dimineaţă, orele 9,00, vă puteţi procura bilete pentru aceasta Gală şi, încurajati de marele interes al multor brăileni ce ne-au contactat în ultimele zile,  vis-a-vis de dorinţa de achiziţionare de bilete, vă aşteptăm în număr cât mai mare  la acest eveniment cultural, care confirmă o dată în plus valoarea actorilor şi a trupei brăilene în general.Noi, cei din Teatrul Maria Filotti, colegi ai celor trei valoroşi actori, vom fi prezenţi  ”in corpore” pentru a susţine şi a trăi pe viu emoţia acestui film tulburător.

 

Manager,

Lucian Sabados

JoomShaper