tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Un week – end al reluărilor nostalgice

mai-canta-o-data-sam-01

Teatrul „Maria Filotti” programează în acest week-end două dintre titlurile sale importante, fiecare dintre ele cu o semnificaţie, istorie şi încărcătură emoţională aparte. Sâmbătă, 7 februarie de la ora 18.oo la Casa Tineretului va fi sigur un moment emoţionant, pentru că el reprezintă despărţirea de un titlu, de un spectacol şi de o lungă poveste de prietenie între actori şi public. La distanţă de 8 ani faţă de data premierei, „Mai cântă o dată, Sam!” de Woody Allen, în regia lui Bogdan Drăgulescu a repurtat numeroase „victorii”, bucurând mii de spectatori brăileni şi nu numai.

O distribuţie electrizantă, un joc plin de dăruire şi profesionalism, un text ce excelează în comicul de situaţie, de limbaj şi de caracter, într-un cuvânt o întâlnire fericită cu comedia rafinată şi sarcastică.

Actorii Valentin Terente, Cătălina Nedelea, Marcel Turcoianu, Mihaela Trofimov, Liliana Ghiţă, Emilia Mocanu şi Flori Popa, tehnicienii de la acest spectacol, echipa de realizatori, Bogdan Drăgulescu, regizor, Daniela Drăgulescu, scenograf şi conducerea teatrului, cu toţii vă mulţumesc pentru caldul ataşament în cele peste 100 de reprezentaţii ale acestui titlu.

Să fim alături la o nostalgică despărţire, se închide  un ciclu , dar la Teatrul „Maria Filotti premierele „stau la coadă”.

1601136 711213328912008 1934738911 n

Duminică, 8 februarie de la ora 18.00 la Casa Tineretului, o reluare specială după mai bine de 3 luni da absenţă „motivată” de pe afişul de spectacole.

Ne referim la „Leonce şi Lena” de Georg Buchner, în regia lui Vlad Cristache şi scenografia lui Vladimir Turturica, spectacol ce a împlinit un an acum câteva zile. În această perioadă ne-a reprezentat cu cinste, atât la festivaluri de prestigiu, precum „Festivalul Atelier de Teatru de la Sf. Gheorghe dar şi în fructoase deplasări, la Teatrul „Odeon” din Bucureşti, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti. A beneficiat de cronici extrem de favorabile şi în general se adresează, într-un fel aparte, publicului tânăr, prin nonşalanţa, modernitatea şi răstălmăcirea plină de talent a unei poveşti de la o mie opt sute douăzeci şi...ceva, dar şi publicului matur, prin densitatea adevărurilor cu alonjă filosofică şi literară deosebită.

Actorii, Ionut Visan,Corina Borș,Constantin Cojocaru,Valentin Terente,Narcisa Novac,Marcel Turcoianu,Costică Burlacu,Dan Moldoveanu şiAdrian Stefan, împreună cu tehnicienii şi conducerea teatrului vă aşteaptă să ne bucurăm împreună în această desfăşurare de imaginaţie, de poezie, umor sănătos şi atmosferă de poveste...modernă.


JoomShaper