tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Un week-end bogat cultural la Teatrul Maria Filotti şi multe promisiuni pentru anul 2015!

indoiala foto site

Pentru că am ajuns la finalul unui an în care am reuşit să realizăm, credem noi, spectacole de bună calitate,  ne-am gândit să programăm, înainte de sărbători, ultimele două reprezentaţii din 2014 la Sala Studio a teatrului.  Vă mulţumim în primul rând Dvs., publicul nostru fidel, pentru că ne-aţi însoţit pe parcursul întregului an în demersul nostru artistic şi sperăm ca 2015 să fie cel puţin la fel de bun ca şi acest an.

După electrizantul Concert de colinde a renumitei trupe „Jazzappella”, ce va avea loc vineri, 19 decembrie de la ora 19.00 la Casa Tineretului, care este de fapt cel de al 11 – lea episod al serialului nostru, TMF Independent, ne-am gîndit să vă propunem două dintre „Hit-urile” acestei stagiuni teatrale!

Sâmbătă, 20 decembrie, la Sala Studio de la ora 18.00 avem  plăcerea să vă invităm la ultima noastră premieră, „Îndoiala” de John Patrick Shanley, regia Eugen Gyemant, un spectacol deosebit, foarte bine primit de public şi de critica de specialitate, o distribuţie de excepţie şi o scenografie pe măsură, semnată de Cristina Milea. Îi puteţi admira şi aplauda pe Liliana Ghiţă, Emilian Oprea, Corina Moise şi Ramona Gîngă. „Îndoiala” este o poveste simplă, spusă în cuvinte puține, despre fragilitatea reală a convingerilor noastre și despre puterea de care avem nevoie pentru a putea trăi într-o lume în care nu știm cu adevărat care este binele și răul.

familie1 resize

Al doilea spectacol programat pentru week end, tot la Sala Studio, duminică, 21 decembrie de la ora 18.00 este „Casa” de Evgheni Griskovet si Anna Matison, regizat de Sânziana Stoican, un spectacol care benefix cronici pozitive şi în distribuţia căruia se regăsesc mulţi dintre actorii remarcabili ai teatrului, precum: Alin Florea, Ramona Gîngă, Liliana Ghiţă, Corina Borş, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Valentin Terente şi Marius Exarhu.

Sânziana Stoican propune un text de o extraordinară actualitate, specific dramaturgiei ruse, un excelent amestec între comic şi dramatic, aşa cum este şi viaţa sub toate aspectele ei!  Scenografia spectacolului este semnată de Valentin Vârlan, un tânăr arhitect, care, ca mulţi colegi de breaslă s-a îndreptat către teatru şi propune cu acest proiect, un concept modern de convenţie scenică, o excelentă tehnică în stil minimalist, sugerată prin elemente de decor.

Vă aşteptăm cu mare plăcere la ultimele două reprezentaţii din 2014 şi încă odată, întreaga echipă a Teatrului Maria Filotti” vă urează „La mulţi ani şi Sărbători Fericite”!

JoomShaper