tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Cadou de Crăciun în ritm de JAZZ! TMF INDEPENDENT, cea de a XI a ediţie

10647000 840822549271052 5873229871136459420 n

Vineri, 19 decembrie, de la ora 19.00 la Casa Tineretului, Teatrul „Maria Filotti” doreşte să vă ofere un cadou de Crăciun extrem de atractiv şi rafinat, programând Concertul de Colinde al faimoasei trupe JAZZAPPELLA. Acest band compus din şase virtuozi solişti vocali, trei voci feminine şi trei masculine, lansează cu această ocazie, la Brăila, albumul Jazz – de Crăciun”, un eveniment în care vor prezenta publicului prezent o remarcabilă colecţie de colinde româneşti şi internaţionale, regândite şi transpuse în limbajul rafinat al jazz-ului. Şase voci strălucitoare, care reuşesc fără acompaniament să redea un univers sonor bogat, variat şi sugestiv. În acest fel, proiectul Teatrului „Maria Filotti” initulat TMF INDEPENDENT vă propune cea de a XI a sa “filă”. Ne bucurăm mult, că şi prin acest fel, putem să vă adresăm  într-un mod inedit urările întregii echipe a teatrului, Dumneavoastră, publicul nostru fidel, care ne-aţi susţinut pe durata întregului an în dificilul nostru demers de educaţie cultural estetică. Aşadar, Crăciun de Poveste, alături de minunatul grup vocal, JAZZAPPELLA!

10265579 551626184938025 2144790513716353331 o

„Jazzappella, un grup muzical unic în România, întîmpină sărbătorile de iarnă pregătind un album de colinde a cappella.

 Este o provocare şi o promisiune. 

O provocare în contextul unei pieţe muzicale inundate de tot felul de albume de colinde în ultimii ani, faţă de care Jazzappella aduce o viziune proaspătă, originală. 

Şi o promisiune prin amestecul fermecător şi captivant de aranjamente a cappella speciale ale unor cîntece de Crăciun celebre şi mai ales, de compoziţii originale proprii, toate puse într-un sunet care migrează între jazz, world-music şi tradiţional-arhaic. 

Şi în acest album, ca şi în repertoriul său de concert obişnuit, Jazzappella aduce căldura a şase voci care sînt în stare să coboare în profunzimile cele mai adînci ale inimii ascultătorilor. Vocea umană, cel mai omenesc dar unic pe care omul l-a primit de la Univers, împletită şi armonizată măiastru cu alte voci omeneşti, poate crea o magie autentică, producînd bucurie, înălţare, tămăduire. 

Crăciunul este toate acestea la un loc, iar oamenii le aşteaptă în fiecare an, copilăreşte. Anul acesta, Jazzappella vrea să aducă un asemenea dar prin albumul său de colinde.

Jazzappella ”De Crăciun” este în contextul cultural românesc primul album de jazz a cappella cu cîntece de Crăciun, colinde tradiționale, compoziții originale, toate abordate într-o sonoritate modernă, cu armonii și ritmuri de jazz, creînd o atmosferă specială pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Poate fi cel mai potrivit cadou pentru prieteni, clienți, familie. Este un album făcut cu multă dăruire și multă căldură și pasiune.

Muzica a cappella este ceva magic și acest lucru ajunge cu ușurință la inimile ascultătorilor. “ 

securedownload

JoomShaper