tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Cuvânt de mulţumire...

afis INDOIALA

Sâmbăta şi duminica trecută la Sala Studio au fost programate primele reprezentaţii ale noii premiere a teatrului, Îndoiala de John Patrick Shanley, în regia lui Eugen Gyemant. Este momentul unei destăinuiri personale faţă de Dvs., spectatorii noştri fideli! După lectura acestui minunat text pus la dispoziţie de către regizor, impresia a fost atât de puternică, încât, în mai puţin de jumătate de oră l-am sunat pe Eugen, confirmându-i intrarea în lucru a acestui text.  Trei argumente au fost decisive şi anume, valoarea intrisecă a piesei, oportunitatea producţiei unei poveşti tulburătoare cu o distribuţie adecvată valorii şi structurii trupei şi mai ales calitatea şi experienţa publicului brăilean, care, eram şi sunt sigur că ştie să aprecieze şi să valorizeze această provocare artistică.

Dincolo de aceste calcule manageriale, experienţa mea îndelungată în teatru m-a determinat să iau în calcul, în mod firesc şi riscuri, pentru că, realizarea în sine a unui spectacol presupune un demers artistic şi nu unul matematic, în care factorul uman este decisiv.

După reacţia enuziastă a publicului în urma primelor două reprezentaţii, chiar cred că pariul poate fi câştigat, nu numai de teatru, ci mai ales de Dvs., spectatorii, pentru că, tot ceea ce întreprindem noi, fie că suntem pe scenă, fie în afara ei, vă este destinat Dvs. şi colectivităţii pe care o slujim.

De aceea am simţit nevoia, atât eu ca Director, dar mai ales colegii mei, actorii, regizorul, scenografa şi tehnicienii să vă adresăm cele mai calde mulţumiri şi aprecieri.

Fie ca destinul acestui spectacol să fie unul fast, în acord cu temeinicia şi valoarea mesajului acestui spectacol!

Lucian Sabados

Manager TMF

JoomShaper