tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Spectacolul “Leonce şi Lena” va participa la Festivalul Internaţional de Teatru „Atelier” de la Sfântu Gheorghe

   fEST aTELIER

 Teatrul Maria Filotti va prezenta în data de 2 iunie, la cea de a XXI a ediţii a  Festivalului Internaţional de Teatru „Atelier” de la Sfântu Gheorghe, spectacolul Leonce şi Lena de Georg Buchner, în regia remarcabilă a tânărului dar deja consacratului Vlad Cristache. Un spectacol modern, dinamic, rafinat, plin de lirism, poezie şi filosofie, o trupă plină de har şi poftă de joc, o poveste de dragoste ca în basme, cu multiple trimiteri în contemporaneitate.

„Leonce şi Lena” face parte din programul Clasic vs. Contemporan, parte integrantă a Proiectului de Management al noului Manager al TMF, Lucian Sabados, şi îi aduce în faţa spectactorilor pe cunoscuţii actori ai Teatrului din Brăila, Ramona Gîngă, Corina Borş, Valentin Terente, Narcisa Novac, Adrian Ştefan, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu şi Costică Burlacu. Alături de ei, invitaţi speciali sunt Constantin Cojocaru şi Ionuţ Vişan. Scenografia spectacolului este semnată de Vladimir Turturică, iar muzica este interpretată Live de compozitorul Cornel Cristei. 

Cel mai vechi festival internaţional de teatru din România a ajuns la cea de-a XXI-a ediţie şi se desfăşoară la Sfântu Gheorghe între 28 mai şi 4 iunie. Evenimentul este organizat de Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe. Festivalului Internaţional de Teatru „Atelier” este o manifestare teatrală neconvenţională cu caracter exploratoriu, care îşi propune să realizeze, prin intermediul spectacolelor invitate, o radiografie a stării şi dinamicii regiei, dramaturgiei, scenografiei, coregrafiei, muzicii de scenă şi artei actorului secolului XXI.

Ediţia din acest an este dedicată ANULUI JOCULUI şi oraşului cultural Sfântu Gheorghe, iar spectacolele participante sunt invitate din Italia, Brazilia, Franţa, Ungaria, Venezuela şi România.

Succes deplin trupei brăilene !

Leonce si Lena-afis mic

JoomShaper