tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Un week-end cu surprize şi mize artistice!

leonce

Teatrul Maria Filotti pregăteşte pentru spectatorii săi un ultim week-end teatral înainte de intrarea Sălii mari în renovare, o primă deplasare a îndrăgitului spectacol „Leonce şi Lena” şi o nouă experienţă cu spectacolul „Casa”. Astfel, vineri, 9 mai, „Leonce şi Lena” va fi reprezentat de la ora 18.30 la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti, într-o întâlnire importantă cu publicul ploieştean, înainte de a fi prezentat pe 14 mai, presei de specialitate şi publicului bucureştean. Sâmbătă, 10 mai, de la ora 18.00 am programat minunatul spectacol „Liliom”, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, reprezentaţie ce are o încărcătură specială, prin faptul că în sală va fi prezentă şi d-na Marina Constantinescu, unic selecţioner al Festivalului Naţional de Teatru din Bucureşti, dar şi pentru că este ultima reprezentaţie programată în Sala Mare, înainte ca aceasta să intre în reparaţii, consolidare şi modernizare. Ar fi păcat ca această ocazie să fie ratată de cei care nu s-au întâlnit încă cu „Liliom”, spectacol ce va reveni în atenţia dumneavoastră abia în a doua jumătate a lunii septembrie la…Casa Tineretului, unde vom funcţiona, probabil, până spre jumătatea lunii noiembrie 2014!

 

afis liliom finalafis: Adriana Grand

Duminică, 11 mai, de la ora 18.00, la Sala Studio vă „ademenim” cu una dintre experienţele artistice şi chiar umane, speciale, spectacolul „Casa” de Evgheni Grîşkoveţ în regia Sânzianei Stoican. O distribuţie de zile mari, o poveste emoţionantă care poate fi a mea, a ta, a fiecăruia dintre noi. Acest spectacol va pleca pe 28 mai la Bucureşti, la Teatrul Nottara, acolo unde se va întâlni cu exigentul public al Capitalei. Suntem în plină „competiţie” cu vremea frumoasă, cu atracţia spaţiilor în aer liber…avem şi noi însă atuurile noastre, care se numesc, emoţie, poveste şi comunicare inimitabilă, între dumneavoastră ca spectatori şi minunaţii actori brăileni, cei care au nevoie de căldura prezenţei dumneavoastră!

familie1 resize

JoomShaper