tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

COMUNICAT

În atenţia participanţilor la Concursul pentru ocuparea posturilor de actor/actriţă organizat de Teatrul Maria Filotti în data de 19.05.2014

Conducerea teatrului, în urma consultării Comisiei de concurs, special desemnată în acest sens, informează pe toţi cei are s-au înscris, că toate dosarele au fost validate.

-         dat fiind numărul mare de participanţi admişi, respectiv 31 de candidate pentru postul de actriţă şi 12 pentru postul de actor, intrarea în concurs se va face prin tragere la sorţi, ce va avea loc la ora 10.30

-         din acelaşi considerent de timp, durata maximă de evoluţie în concurs, incluzînd repertoriul şi interviul, va fi de până în zece minute

-         în vederea eliminării oricăror suspiciuni, toate evoluţiile din concurs vor fi înregistrate video, însă, subliniem că aceste materiale vor rămâne confidenţiale, în arhiva teatrului, fiind un material util în judecarea eventualelor contestaţii.

-         concurenţii vor beneficia de asistenţa unui sonorizator, a unui maestru de lumini, a unui recuziter şi a unei cabiniere.

-         Comisia de concurs va fi formată din trei membri, însă, conducerea teatrului va permite participarea fără drept de vot a membrilor Consiliului artistic al teatrului şi a altor membri ai trupei, cu statut de simpli observatori.

-         Comisia de concurs sugerează concurenţilor să aibă în vedere rezolvarea unor probleme de cazare, transport, întrucât preliminăm perioada de desfăşurare până în jurul orei 20.00.

-         rezultatele vor fi date, conform legii, în maxim 3 zile şi pot fi obţinute de la Secretariatul teatrului la numărul de telefon 0239.613930.

-         Eventualele contestaţii vor fi depuse la Secretariat, pe e mail sau pe fax, în termenul legal.

JoomShaper