tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

ANUNŢ

Teatrul "Maria Filotti" din Brăila anunță scoaterea la concurs a două posturi vacante, 1 post actor, 1 post actriță, condiție principală, pe lângă studiile de specialitate, fiind și vârsta candidaților, anume, sub 30 de ani.
Concursul va avea loc în data de 19 mai 2014, orele 11:00 la sediul teatrului.
Înscrierile la concurs se vor face la secretariatul teatrului până cel mai târziu 17 aprilie 2014, ora 16:00. Concursul va consta într-o probă practică și un interviu.
Pentru consultarea tuturor condițiilor de participare vă rugăm să contactați departamentul de resurse umane la telefonul 0239.613.930, interior 14, sau la secretariatul teatrului la numărul 0760.617.790.În data de 21 mai, orele 11:00, Teatrul "Maria Filotti" scoate la concurs postul de Secretar Literar, condiții minime de participare, studii superioare de specialitate (teatrologie) și experiență în domeniu de minim 2 ani.
Pentru toate celelalte detalii vă rugăm să contactați departamentul de resurse umane sau secretariatul teatrului. Înscrierile la concurs se vor face la secretariatul teatrului până cel târziu 18 aprilie 2014, concursul constând într-o lucrare scrisă și un interviu. Tematica de concurs urmează a fi afișată atât la sediul teatrului cât și online până în data de 25 aprilie 2014.

JoomShaper