tmf Liliom Leonce si Lena Casa O scrisoare pierduta papagalita gaitele vaniusa 8 Femei 3surori-baner acasalatata-baner indoiala-baner jacques-baner jocul-baner platonov-baner suntrack-baner Demonstratia Nerantula Printul nefericit Printul nefericit Badaranii Viata nu te intreaba

tmf

Liliom

Leonce si Lena

Casa

O scrisoare pierduta

papagalita

gaitele

vaniusa

8 Femei

3surori-baner

acasalatata-baner

indoiala-baner

jacques-baner

jocul-baner

platonov-baner

suntrack-baner

Demonstratia

Nerantula

Printul nefericit

Printul nefericit

Badaranii

Viata nu te intreaba

Recital extraordinar de muzică clasică, joi 27 martie la Teatrul Maria Filotti

Elogio

Teatrul Maria Filotti prezintă joi, 27 martie, la Sala Mare, de la ora 18.00, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, recitalul de muzică clasică ELOGIO DE LA DANZA.

Ziua Mondială a Teatrului a fost creată în 1961 de către Institutul Internaţional de Teatru. Este sărbătorită anual, la data de 27 martie, de Centrele ITI şi de comunitatea teatrală internaţională. În fiecare an în această zi o  personalitate marcantă a teatrului mondial este chemată să adreseze un mesaj întregii comunităţi teatrale şi spectatorilor de pretutindeni. Acest mesaj va fi transmis şi publicului brăilean in seara de 27 martie.

Vă invităm să audiaţi un   recital de muzică clasică susţinut de flautistul Ion Bogdan Ştefănescu şi de chitaristul Costin Soare, într-un program incitant Elogia de la Danza.

Prietenia artistică  dintre Ionuţ Stefănescu  şi Costin Soare generează expresii inedite  pe tărâmul muzicii. Fiecare îşi are propria carieră:

Ion Bogdan  Ştefănescu a debutat ca solist cu orchestra, în anul 1983 (la 14 ani ), pe scena Ateneului Român, acompaniat de Orchestra Tineretului Bucureştean. Din 1983 până în prezent susţine numeroase recitaluri şi concerte, ca solist, în România şi în străinătate: Anglia, Franţa, Spania, Cehia, Coreea de Nord, Japonia, U.S.A, Ungaria, Italia, Germania, Olanda, Elveţia, Suedia, Norvegia etc..

Costin Soare s-a impus în lumea muzicii clasice din România în dubla ipostază, de interpret şi pedagog al chitarei. Ca interpret a susţinut recitaluri şi concerte în ţară (Ateneul Român, Sala Radio, în sălile de concerte ale filarmonicilor din Ploieşti, Braşov, Arad, la Palatul Şuţu din Bucureşti etc.) şi în străinătate (Germania, Franţa, Ungaria, Marea Britanie, Japonia). Repertoriul său cuprinde lucrări din varii epoci stilistice, de la muzica compozitorilor din Renaştere şi Baroc până la lucrări de muzică modernă şi contemporană, muzică sud-americană ş.a.

Purtaţi de dragostea lor pentru muzica făcută sincer, cu suflet, cei doi se regăsesc  într-un proiect comun ce se plasează  sub semnul autenticităţii emoţiei.

Intrarea in sala se face exclusiv in baza invitatiilor emise de Teatrul Maria Filotti Braila , in limita  locurile disponibile . 

JoomShaper